Dikke dames schilderijen te koop

Theobroeren - Dikke dames schilderijenDe dikke dames schilderijen van The Broeren zijn al jaren een waar fenomeen. De kunstenaar heeft zich volledig toegelegd op het schilderen van voluptueuze vrouwen die wel van een feestje houden. De dikke dames schilderijen laten allemaal een aantal vrouwen zien die een glaasje heffen, of gezellig met elkaar staan te babbelen. Heel af en toe is er ook een man bij die mee lijkt te doen in het feestgedruis. Deze dikke dames schilderijen van de Noord-Brabantse kunstenaar zijn werkelijk een lust voor het oog. Wat vooral opvalt naast de vrolijke figuren is het kleurgebruik. Het werk van Broeren is geschilderd met felle kleuren. De dikke dames schilderijen vallen daardoor heel goed op. Ze zullen goed staan in een huiskamer of eetkamer of zelfs in een bedrijfspand. Dan is het ook mogelijk om een schilderij op maat te laten maken waarbij iets van het bedrijf terugkomt. Wat dacht u bijvoorbeeld van enkele dikke dames op een feestje met advocaten? Zo’n dikke dames schilderij doet het heel goed in een wachtruimte op een advocatenkantoor en zal ongetwijfeld leuke reacties oproepen. Voor elke kunstenaar is het van belang dat hij of zij boven de middelmoot uitkomt en echt iets van zichzelf laat zien. Dat is Theo Broeren goed gelukt met zijn dikke dames schilderijen. Hij heeft hiermee door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld binnen de hedendaagse kunst en is dan ook bekend geworden in heel Nederland en daarbuiten met de dikke dames schilderijen. Deze schilderijen zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen omdat Theo Broeren zijn werk graag toegankelijk wil houden voor een groot publiek. Het is daarom zeker de moeite waard om eens in zijn atelier te gaan kijken. Dit geeft een heel ander zicht dan bijvoorbeeld in een galerie. Hier zijn zowel kleine als grote dikke dames schilderijen te vinden. Ook al heeft u maar een klein plekje op de muur over, een prachtig schilderij met een gezellige dikke dame kan altijd.

Leuke dikke dames schilderijen boven de bank

Wanneer u toe bent aan iets nieuws in uw woning is het goed om eens aan kunst te denken. Kunst is niet alleen heel mooi maar geeft ook net iets extra’s aan het interieur. Het is echter zeker niet nodig om een klassiek werk aan de muur te hangen, dit kan met een replica juist heel kitscherig overkomen. Het is veel leuker om moderne of liever zelfs hedendaagse kunst boven de bank te hangen. Om toch wat speelsheid te creëren is het goed om een gezellig onderwerp te nemen. Een feestje doet het natuurlijk altijd heel goed en zal altijd een gespreksonderwerp vormen voor bezoekers die aangenaam verrast zullen zijn door het werk. De dikke dames schilderijen van Theo Broeren zijn dan ook ideaal om elke woonkamer op te doen leven. Bijvoorbeeld het mooie werk ‘Wijnfeest voor vrienden’. Dit schilderij van 100 x 160 cm is geschilderd in acryl en gespannen op linnen. Het frame is van hoge kwaliteit en dus hoeft u zich geen zorgen te maken dat het doek krom zal gaan trekken. Vier dikke dames en één dikke heer zijn gezamenlijk afgebeeld achter een tafel. Ze laten allemaal de karakteristieke houding zien waarin ze met gesloten ogen en een klein mondje hun hoofd naar achteren hebben gegooid. Het is een gezellig feestje met veel glazen wijn die overal verspreid staan. Het werk is vooraan gesigneerd en is helemaal uniek. Dit is dan ook zeker geen replica die u boven de bank hangt, maar een echt origineel werk van een bekende hedendaagse kunstenaar. Ook dit werk is te koop en kan worden bekeken in het atelier. Wanneer u geïnteresseerd bent in dit werk of in een van de andere dikke dames schilderijen, kunt u meteen een vraag of opmerking achterlaten op de website waardoor er contact met u opgenomen kan worden. Dit is altijd handig wanneer u ver weg woont of zeker wilt weten dat het werk dat u graag wilt kopen nog niet gekocht is door iemand anders.

Een goed alternatief voor kopen: Kunstuitleen

Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, maar kunstuitleen is ontzettend handig en wordt zeer vaak toegepast in de kunstwereld. Met kunstuitleen kunt u zoveel dikke dames schilderijen in huis halen als u zelf wilt zonder de werken ook daadwerkelijk aan te hoeven kopen. Ook voor bedrijven is dit uiteraard een zeer goede optie. Veel bedrijfspanden hebben kunstwerken aan de muur, maar geen eigen collectie. Dan is het leuk om steeds weer nieuw werk op te kunnen hangen door verschillende dikke dames schilderijen te lenen en na een bepaalde periode weer nieuw werk uit te zoeken en het oude terug te brengen naar de kunstenaar. Met de dikke dames schilderijen van Theo Broeren heeft u dan steeds iets nieuws in de vergaderzaal of in de wachtkamer. Aan kunstuitleen zitten vele voordelen verbonden:

  • Gemakkelijk wisselen van schilderijen
  • Lenen voor een vast bedrag per maand
  • Spaartegoed opbouwen om een werk te kopen

Kunstuitleen is ook een goede optie wanneer u nog niet helemaal zeker weet welk werk u uiteindelijk wilt gaan kopen. U kunt de dikke dames schilderijen dan als het ware een tijdje op proef nemen en kijken of u er na een aantal maanden nog steeds even blij mee bent. Na 6 maanden kan een schilderij worden omgeruild. Het vaste bedrag per maand dat u betaalt om het werk te mogen lenen kan daarna als spaartegoed worden omgezet in geld voor een aankoop.