7 redenen om facturatie software te gebruiken

Facturen uitschrijven als bedrijf kan nog een hele klus zijn. Administreren, opmaken, op tijd verzenden en ga zo maar door. Een hele berg werk waar je eigenlik niet op zit te wachten. Kan het ook eenvoudiger? Ja! Met behulp van facturatie software bespaar je jezelf of je medewerkers een hee hoop werk, zodat jij weer verder kan met de belangrijke zaken! Hier geven we zeven redenen waarom je facturatie software zou moeten gebruiken.

  • Professioneel uiterlijk
  • Bespaar tijd
  • Ontvang tijdig je geld

Waarom facturatie software zo handig is

Het begint al bij het uiterlijk van de factuur. Welk lettertype gebruik je? Welke kleuren? Wat schrijf je erop en wat niet? De factuur is als een afsluitend visitekaartje van jouw bedrijf en jouw diensten of producten. Ziet het er niet goed uit? Dan kan het zomaar eens zijn dat je jouw klant in de toekomst niet meer terugziet. Iets kleins zoals het uiterlijk van de factuur kan dus al z├│ belangrijk zijn. Sommige bedrijven maken gebruik van een van de verschillende sjablonen die facturatie software biedt. Deze software neemt dit probleem dan goed uit handen. Maar dit is niet het enige waarom een dergelijk programma zo handig is. Lees snel verder voor meer informatie.

Daarnaast bespaar je een hoop tijd met het gebruik van facturatie software. Alles komt samen in een programma, en het programma zorgt voor berekeningen en opmaak. Door producten of. diensten aan het programma toe te voegen, sla je ze op in het programma. Zo kun je ze met een simpele muisklik aan je facturen toevoegen.

Wanneer jouw facturatie op orde is met facturatie software, is het makkelijker om op tijd facturen te versturen. Dit betekent ook dat je eerder je betalingen kan ontvangen. Loop dus niet meer achter de feiten aan, maar kies voor de handigste oplossing. Faktum is een bedrijf wat dergelijke software levert. Op hun site vindt je alle mogelijkheden hun programma biedt.

Wat kan je nog meer met facturatie software?

Facturatie software biedt nog veel meer mogelijkheden dan enkel het maken van facturen. Het staat dan ook bekend als zeer veelzijdige en gebruiksvriendelijke software. Het softwareprogramma van Faktum kan bijvoorbeeld ook vele andere documenten opmaken. Naast professionele facturen zijn dat bijvoorbeeld:

  • Pakbonnen
  • Offertes
  • Herinneringen
  • Orderbevestigingen

De documenten kunnen via Faktum eenvoudig verzenden worden per mail. Daarnaast is Faktum een goed systeem voor klantbeheer en artikelbeheer. Niet allee worden de taken rondom facturering eenvoudiger, je krijgt met het behulp van facturatie software dus ook meer overzicht. Wilt u weten hoe de software werkt, dan kunt u gebruik maken van de videodemonstraties die Faktum op de website heeft staan. Met deze demonstraties wordt het voor iedereen eenvoudig om het programma te gebruiken. Bovendien biedt Faktum gratis support via telefoon en e-mail aan degenen die facturatie software aanschaffen.

Dit zijn dus de belangrijkste redenen om facturering software te gebruiken binnen je bedrijf.Al met al zorgt het voor meer gemak, tijd en werkplezier en bovenal: meer overzicht. Wil je meer informatie over dit soort software? Download dan eens een gratis proefversie. Je kunt dan zelf kosteloos ervaren waarom al zo veel bedrijven enthousiast zijn. Voor deze gratis proefversie en meer informatie kijk je op www.faktumfactuur.nl.