Beste fietsenwinkel in Almere

Sinds ik vier jaar geleden naar Amsterdam ben verhuisd, heb ik al meer dan 5 fietsen moeten kopen. Keer op keer werden ze gestolen, hoe goed ik ook mijn fiets op slot zette. Ook al woonde ik in een nette wijk; alsnog wisten dieven mijn fiets altijd te vinden. Zeker als student had ik niet altijd geld voor een nieuwe fiets, waardoor ik zelfs een paar keer een fiets op straat heb gekocht van een junkie. Hier heb ik natuurlijk spijt van, omdat ik zo het systeem wel in stand heb gehouden. Ook voelt het natuurlijk niet goed om op een gestolen fiets rond te rijden. Uiteindelijk werd ik zo moe van steeds opnieuw een fiets kopen, dat ik besloot om maar niet meer te fietsen. Ik liep veel, maar pakte ook geregeld de metro waardoor ik vrij veel geld kwijt was aan het openbaar vervoer. Een paar maanden geleden ben ik verhuisd naar een nieuwbouw woning, waar gelukkig ook een fietsenstalling bij zit. Wat een verademing! Nu weet ik zeker dat mijn fiets nooit meer gestolen zal worden. Nu kon dan ook eindelijk mijn zoektocht naar een nieuwe fiets beginnen. Aangezien fietsen altijd wat duurder zijn in Amsterdam door de grote vraag die er naar is, besloot ik op zoek te gaan naar een fietsenwinkel in Almere. Ik zocht op internet op de zoektermen “fietsenwinkel Almere” en kwam al snel op de volgende website uit: fietscentrum.nl. OVERDEVEST fietscentrum is een fietsenwinkel in Almere met een breed aanbod. Zo hebben ze bijvoorbeeld: 

  • Tweedehands fietsen
  • Damesfietsen
  • Electrische fietsen
  • Stationsfietsen
  • Vouwfietsen
  • Mountainbikes

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, er zijn nog veel meer categoriën. 

Mijn nieuwe fiets uit de fietsenwinkel in Almere

Aanvankelijk was ik van plan om weer gewoon een tweedehands fiets te kopen. Dit ben ik immers gewend, omdat in grote steden het hebben van een luxe fiets vaak zonde van je geld is. Instinctief ging ik dus naar alle goedkope fietsen kijken, totdat ik me realiseerde dat thuis mijn fiets altijd in de fietsenstalling zou gaan staan, en er op mijn werk ook een beveiligde fietsenstalling is. Ik ging even rondkijken op de website, en besloot om toch voor een elektrische fiets te gaan. Het leek me namelijk wel fijn om ook langere afstanden te kunnen fietsen zonder te uitgeput te raken. Op de website van deze fietsenwinkel in Almere kon ik een zeer groot aanbod vinden, waardoor ik besloot om even langs te gaan bij de winkel. Het is namelijk wel fijn om even een testrondje te doen voordat je een keuze maakt voor een dure fiets. Zodoende ging ik samen met een vriendin naar de fietsenwinkel in Almere. Ik vond de winkel erg prettig ogen, en belangrijker nog was dat het aanbod echt fantastisch was. Mijn oog viel op een bepaalde fiets, waar ik even een testritje op ging maken. De fiets fietste echt super, dus ik was gelijk verkocht. Aangezien het een elektrische fiets is, besloot ik gelijk van Almere naar Amsterdam terug te fietsen. Dat ritje was zo voorbij met mijn nieuwe fiets, echt een goede aankoop dus. Ook mijn vriendin kocht een nieuwe fiets en we zijn allebei erg tevreden. 

Ga voor een nieuwe fiets naar OVERDEVEST 

Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets zeker aanraden om naar deze fietsenwinkel in Almere te gaan. Er is een groot aanbod, en de fietsen zijn van goede kwaliteit. Of je nou een racefiets of een stadsfiets wil, of iets er tussen in; deze fietsenwinkel in Almere heeft het!