Een bedrijfspand bouwen kan een prachtig project zijn

Een bedrijfspand bouwen kan een prachtig project zijnIk droomde al jaren van een eigen bedrijfspand bouwen. Ik heb al heel lang een eigen bedrijf en we zitten al jaren in een huurpand. Dat vind ik ten eerste een beetje zonde van mijn geld, met een eigen bedrijfspand bouwen heb je meer het idee dat je echt in iets investeert. En daarbij werd het langzaamaan ook te klein, dus het plan van een bedrijfspand bouwen werd steeds iets concreter. Maar naarmate ik me er meer in ging verdiepen, hoe meer ik erachter kwam hoe groot dit project eigenlijk is. Denk bijvoorbeeld aan grote taken als:

  • Vergunningen regelen
  • Aannemers selecteren
  • Planning in de gaten houden

Dit zijn nog maar een paar taken die komen kijken bij een bedrijfspand bouwen, en dit kost al enorm veel tijd en energie. Dat is op zich niet erg, ik ben best bereid er veel in te investeren. Maar ten eerste heb ik zelf ook nog een bedrijf te runnen, dus heel veel tijd heb ik niet om handen. En daarbij ben ik ook geen expert op dit gebied. Het is voor het eerst dat ik dit doe, dus daarom kosten sommige taken extra veel tijd.

Bedrijfspand bouwen? Ga naar BBAN

Hoe weet je bijvoorbeeld welke aannemer je moet kiezen? Dit is alleen al een hele grote beslissing waarbij je niet over een nacht ijs gaat. Dit is ook een cruciale beslissing, want je moet bij een bedrijfspand bouwen zeker een goede aannemer hebben die alles in goede banen leidt. Waar je op kunt bouwen, die zich aan afspraken houdt. Want communicatieproblemen of uitstel van de oplevering kan je bijvoorbeeld heel veel geld gaan kosten en dat moet je natuurlijk zien te voorkomen. Op een gegeven moment kreeg ik de tip om de site https://zakelijk.bban.nl/bedrijfspand-bouwen  te bekijken. Dat heb ik gedaan en zo ben ik in aanraking gekomen met BBAN. Dit is een bedrijf dat het hele proces van een bedrijfspand bouwen ondersteuning kan bieden. En dat is echt heel erg fijn. Je gaat samen kijken naar het hele project en dan kun je overleggen over wat alle mogelijkheden zijn. Op welke vlakken kun je de steun van BBAN gebruiken? Op basis van jouw behoeften en wensen worden dan afspraken gemaakt en zo kunnen zij veel belangrijke en tijdrovende taken uit handen nemen.

BBAN biedt hulp op diverse vlakken

Ik heb BBAN ingeschakeld bij het bedrijfspand bouwen, want op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik had er geen ervaring mee, dus ik ben met ze om de tafel gaan zitten. Ze kunnen zo veel voor je doen, dat is echt ongelooflijk. Bovendien weet je met BBAN zeker dat je een expert in huis haalt waar je echt op kunt vertrouwen. Dat heb ik in de praktijk gemerkt, want zij hebben me ondersteuning geboden bij een groot aantal zaken tijdens het bouwproces. Ze hebben me bijvoorbeeld geholpen bij de bouwaanvraag en de selectie van de aannemer. Dat is zo waardevol geweest, ik ben heel blij dat ze me hierbij hebben ondersteund. Hierdoor is het proces snel en soepel verlopen. En ik heb een geweldige aannemer geselecteerd met hun hulp, dat is zo goed bevallen. Het was een behoorlijk groot project, maar met de hulp van BBAN is het allemaal goed gekomen en heb ik nu een geweldig pand om in te werken. Heb je ook interesse in de bouw van je eigen pand? Dan zou ik zeker naar BBAN gaan, zij hebben zo veel expertise in huis dat ze je zeker van dienst kunnen zijn.