Een doseermachine die bij u past

Wanneer u als bedrijf producten produceert die op maat, gewicht of aantallen moeten worden verpakt, dan heeft u voor het verpakken van uw producten een doceermachine nodig. Het liefst wilt u een doseermachine die aansluit bij uw wensen en waarmee u snel en eenvoudig de verpakkingen vult met de desbetreffende aantallen of hoeveelheden. Het vinden van een doseermachine die past bij de producten die u produceert en hoe u deze verpakt wil hebben is nu zeer eenvoudig. U kunt hiervoor zeer goed terecht bij André de la Porte Packaging in Apeldoorn. Daar worden machines ontwikkeld die doseren voor u zeer eenvoudig maken. U kunt hier zelfs een machine op maat laten maken, om het doseren van uw producten in de verpakkingen precies aan te laten sluiten op uw organisatie en uw productie- en verpakkingsproces.

Een doseermachine voor verschillende producten

Het is bij André de la Porte Packaging mogelijk om een doseermachine op maat te laten maken. Het maakt daarbij niet uit wat voor product u produceert, zolang het maar gedoseerd verpakt kan worden. Denkt u daarbij aan:

  • Gels
  • Vloeistoffen
  • Poeders

Allerlei producten die eenvoudig op gewicht afgemeten kunnen worden gedoseerd, om vervolgens verpakt te worden in het daarvoor beschikbare verpakkingsmateriaal. De doseermachine is zo ontwikkeld dat deze verschillende soorten verpakkingen kan hanteren. Of het nu gaat om flessen van glas of plastic, emmers, combinatiebussen of containers van kunststof, dat maakt niet uit. Wat daarbij erg handig is, is dat de doseermachine een tweeledige werking heeft. Na het vullen van de verpakking kan het product geseald worden. Er zit een weegmechanisme in de doseermachine, om definitief te bepalen dat het gewicht correct is. Vervolgens kan de gevulde verpakking worden doorgezet voor verdere verwerking.

Tweedehands of op maat

Wat voor product u ook gedoseerd wilt verpakken, het loont altijd de moeite om met André de la Porte Packaging te overleggen wat de mogelijkheid zijn voor uw organisatie en voor de producten die u produceert. Heeft u een product dat relatief standaard is en ook verpakt moet worden in een verpakking met een standaard afmeting, dan is het wellicht mogelijk om een tweedehands doseermachine te vinden die het werk goed voor u kan uitvoeren. Het is ook mogelijk om een tweedehands doseermachine tijdelijk aan te vragen, wanneer u extra capaciteit nodig heeft, of u w huidige machine tijdelijk uit de running is. Het is vaak goed mogelijk dat er een tweedehands machine beschikbaar is die nog goed werkt en die u in dit soort situaties goed uit de brand kan helpen. Heeft u echter een gespecialiseerde vraag, schroomt u dan niet om ook die bij André de la Porte Packaging neer te leggen. Het is geen enkel probleem om samen met hen te kijken of een bestaande doseermachine past bij dat wat u zoekt, of dat u een machine op maat laat maken voor het verpakken van uw product. Het op maat laten maken kan tegen scherpe tarieven en de kennis en ervaring die bij deze firma in de loop der jaren is opgedaan verzekerd u ervan dat uw machine op maat net zo goed, of zelfs beter, is dan de reguliere doseermachine. Wilt u meer informatie? Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Ga dan naar adlppack en verdiep u in de informatie die hier al geboden wordt. Hier treft u ook alle contactinformatie aan, waarmee u met André de la Porte Packaging in contact kunt treden, om samen met hen de oplossing te vinden die het meeste geschikt is bij wat u voor uw organisatie en product voor ogen heeft.