Een handige kaarthouder

Een houder voor je pasjes of andere passen. Goedkoop en snel geleverd. | De Reklame Shop

Een van de dingen die ik al heel erg snel leerde toen ik net mijn eigen onderneming was gestart, is dat het heel erg lastig is om als ondernemer echt origineel te zijn. In het begin ben je nog wel in de veronderstelling dat je origineel bent, maar je komt er echt snel achter dat dit zelden het geval is. Er is altijd wel iemand anders die dit ook doet. Ik heb daarom voor een andere aanpak gekozen. Ik ben eerst eens de kat uit de boom gaan kijken. Ik bleef uiteraard reclame maken voor mijn bedrijf, maar op niet hele originele manieren. Dit zou ik dan uiteindelijk goed maken met de meest originele reclamecampagne van dat moment. Zo bedacht ik me al snel dat het hem juist in de kleine dingetjes zit die je doet voor je bedrijf. Zo kwam ik op het idee om een kaarthouder voor mijn visitekaartjes te kopen op de website dereklameshop.nl. En daarmee bedoel ik niet slechts een kaarthouder voor al mijn visitekaartjes. Ik bedoel een kaarthouder per visitekaartje. Natuurlijk koos ik ervoor om dit op de website dereklameshop.nl te bestellen.

  • Gratis verzending boven de €250,-
  • Veilig betalen
  • Direct een offerte in de mail

Bij dit bedrijf weten ze precies hoe ze de juiste promotieartikelen moeten aanbieden. Natuurlijk kon ik hier ook terecht voor het bestellen van een goede kaarthouder die ik samen met mijn visitekaartjes kon gaan uitdelen.

Meer weten over de kaarthouder

Natuurlijk koos ik er niet zomaar voor om de kaarthouder te bestellen. Ik heb hiervoor eerst eens goed rond gekeken op de website van dit bedrijf. Ze hebben hier uiteraard meer dan een soort kaarthouder en ik wilde er natuurlijk wel zeker van zijn dat ik gebruik zou gaan maken van de beste kaarthouder die ze hier hebben. Toen ik dat eenmaal had doorgenomen, werd het tijd om mijn bestelling te plaatsen. Maar eerst wilde ik meer weten over de kosten die ik hier precies kwijt aan zou zijn. Ik heb dan ook simpelweg een offerte voor de kaarthouder die ik op het oog had aangevraagd op de website. Ik had de offerte vervolgens binnen enkele ogenblikken in mijn inbox zitten. Iets waar ik zeker onder de indruk van was. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn bestelling voor de kaarthouder geplaatst had en ik deze op mijn kantoor had ontvangen.

De beste vorm van promotie

Bij het maken van promotie voor je bedrijf is het niet alleen belangrijk om een beetje originaliteit te tonen, het is misschien nog wel belangrijker om dit met de juiste flair te doen. Neem nu bijvoorbeeld je visitekaartjes. Als ondernemer heb je deze natuurlijk altijd bij de hand. Je zult dit kaartje aan ontelbare medeondernemers geven. De meeste kaartjes zullen gedachteloos weer in de prullenbak verdwijnen. Ze hebben waarschijnlijk geen idee meer van wie het kaartje nu precies is. En dat is dan ook precies waarom ik dit anders wilde aanpakken. Door een kaarthouder om ieder visitekaartje te hebben, zorg ik ervoor dat er niet alleen meteen iets is om over te praten, maar ook dat mensen onthouden van wie ze het kaartje gekregen hebben. Ik heb zo al verschillende opdrachten binnen weten te slepen. Puur omdat medeondernemers nog precies wisten wie ik was. Wil jij dat ook voor elkaar krijgen? Kom dan ook eens een kijkje nemen op de website dereklameshop.nl en vindt de producten die jou hierbij verder gaan helpen. Het is heel erg makkelijk om hier een bestelling te plaatsen en je kunt zonder problemen hier veilig betalen. Lees meer…