Een industriële kast met een hip design

De zogenaamde “Industrial look” is weer helemaal terug. U kunt denken aan oude meubels in het design van de jaren ’20 tot de jaren ’50 van de vorige eeuw. Maar het kan nog veel verder teruggaan want in de negentiende eeuw, ten tijde van de industriële revolutie werden kantoren met deze functionele meubelen gevuld. Als u een industriële kast zoekt of een ander meubel met een dergelijk design voor in uw woonkamer of studeerkamer, dan gaat het niet enkel om de functionaliteit van het object. Het oog wil ook wat! Het esthetische aspect van de industriële kast mag daarom niet onderschat worden. Zo is kunst of een bepaalde kunststijl ongrijpbaar. Dat geldt voor alle kunstvormen en stromingen en zo ook voor de binnenhuisarchitectuur. Een meubel dat destijds werd gemaakt voor kantoren werd in die tijd niet als bijzonder beschouwd. Sterker nog, het werd eerder als lelijk gezien dan gewaardeerd. Door het retrotijdperk zijn dit soort vintage modellen weer helemaal teruggekomen. Of u nu een namaak industriële kast zoekt of een industriële kast die in die vervlogen tijden is geproduceerd, bij www.houtmijn.nl bent u aan het juiste adres. U begrijpt dat een kopie veel goedkoper is dan het echte werk. Maar kunt u die verschillen daadwerkelijk zien? Als u dat niet zo erg vindt of er simpelweg het geld er niet voor hebt dan kunt u alsnog een prachtige industriële kast bij ons aanschaffen. Want massa geproduceerde meubelen zult u hier niet snel aantreffen!

De industriële kast van Houtmijn is van hoge kwaliteit

Zoekt u eens op onze website naar het assortiment aan industriële kasten. U kunt op diverse manieren uw zoekgebied verkleinen. Geef bijvoorbeeld uw minimum- of maximumbedrag aan. Of sorteer op populariteit. U zult hoe dan ook snel een industriële kast hebben gevonden die u wilt kopen. Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van PayPal, iDEAL of uw credit card. U kunt per product zien wat de leveringstijden en verzendkosten zijn. Vrijwel alle meubelen hebben we uit voorraad leverbaar. Maar u kunt er maar beter wel op tijd bij zijn omdat er bepaalde pronkstukken tussen zitten die enig zijn in hun soort. Dat geldt niet alleen voor de industriële kast maar ook voor andere meubelen met een industrieel uiterlijk. Denk aan bureaumeubelen zoals:

  • Bureaus,
  • Bureaustoelen,
  • Dressoirs,
  • Maar ook kisten.

Zo is er hopelijk voorieder wat wils te vinden in onze catalogus. En mocht dit niet het geval zijn dan kunt u de site bookmarken en op een later tijdstip nog eens terug komen. Want we updaten dit aanbod meerdere keren per dag. Is dat teveel gedoe? Abonneer u dan door uw e-mailadres op te geven, dan krijgt u regelmatig een nieuwsbrief toegestuurd. Ook via de sociale media kunt u de laatste toegevoegde artikelen bekijken zoals via Twitter en Facebook.

Kunt u ook eens bij de andere interieurstijlen

Naast een industriële kast vindt u aldus diverse andere meubelen en accessoires in deze industriële look. Maar als u liever een modernere woonkamer wilt inrichten of juist uw hele huis wilt vullen met antieke meubelen dan kunt u tevens uw slag slaan. Binnen de antieke meubelen zijn er vele stijlen te onderscheiden. De Industrial look hoort hier tegenwoordig zeker bij. Dat geldt tevens voor onze Chinese meubelen, de banken en stoelen maar ook voor de lounge tuinmeubelen. Hebt u nog vragen over onze werkwijze, de producten of het maken van een online bestelling? Klim dan snel in de pen en schrijf een e-mail. U kunt onze klantenservice tevens via de telefoon bereiken maar belt u dan wel tijdens kantooruren.