Een opgave, een nieuw plafond?

Stel je eens voor, je hebt een nieuw huis laten bouwen en er blijkt iets niet helemaal goed te zijn. Na een grondige check blijkt er een nieuw plafond in je huis te moeten. Via marcelwesseling.nl kun je dit regelen. Niet alleen als je een nieuw plafond nodig hebt, maar ook als je toe bent aan wat nieuws. Zij bieden namelijk de meest bijzondere plafonds aan, zoals mooie standaard spanplafonds en akoestische spanplafonds. In ieder geval is het vervelend als je een nieuw plafond in je huis moet laten plaatsen, toch kan het ook een leuke taak zijn. Een plafond in je huis laten plaatsen hoeft namelijk geen opgave te zijn. Op de vraag die bovenaan staat kunnen we dus met alle zekerheid zeggen dat dit niet het geval is. Bij een spanplafond komt meer kijken dan alleen een spanplafond zelf. Wat doet het bedrijf van Marcel Wesseling zoal? Onder andere het volgende:

  • Het installeren van inbouwdimmers
  • Het plaatsen van een sterrenhemel
  • Het monteren van sierlijsten

En er is nog veel meer dat zij kunnen. De werkzaamheden van hen blijven niet beperkt tot hetgeen hier boven genoemd staat. Een kijkje op de website leert je waarom dit zo is. 

Waarom kiezen voor een nieuw plafond?

Er bestaan zoals genoemd meerdere redenen voor het plaatsen van een nieuw plafond. Het kan naast het bovenstaande ook nog zo zijn dat je een ander plafond wilt omdat je het nou eenmaal leuk vindt om af en toe verandering in je huis te brengen. Het is immers ook saai, steeds hetzelfde. Dit vonden wij ook, daarom hebben wij gekozen voor een nieuw plafond met een sterrenhemel bij de geboorte van onze dochter. Hierover straks meer. In ieder geval is het dus zo dat er ontzettend veel mogelijkheden bestaan voor het plaatsen van een plafond. Men denkt al gauw aan een standaard wit plafond. Dit kan natuurlijk ook mooi zijn en fijn als je daar tevreden mee bent. Maar dat is niet altijd leuk, een standaard wit plafond. Je kunt zoveel meer uit je kamers halen, naast dat je je huis leuk hebt ingericht. 

Het resultaat van de sterrenhemel?

Het resultaat van de sterrenhemel is prachtig geworden. Niet alleen het resultaat, maar ook de weg er naar toe. Het personeel was erg klantgericht en vriendelijk naar ons toe, want wij waren best wel zenuwachtig voor het eindresultaat. 

Wij hebben onlangs een kleine gekregen, mijn man en ik. Voor onze dochter wilden we dus graag een nieuw plafond met een sterrenhemel realiseren. Aangezien wij beide niet zo goed zijn in klussen besloten we dus de hulp van Marcel Wesseling in te schakelen. En met succes. We hebben nog een dochter en die vindt het plafond ook erg mooi. Er zit dus best een kans in dat we nog eenzelfde sterrenhemel zullen laten plaatsen, maar dan bij onze andere dochter dit keer. We zijn in ieder geval nog lang niet uitgekeken en voor ons is er een wereld open gegaan als het gaat om het plaatsen van een nieuw plafond.