Geef je bedrijf een make-over: begin met de vergaderstoelen

Loop eens naar de vergaderruimte van jouw bedrijf. Hoe ziet die ruimte er eigenlijk uit? Neem eens even de tijd om deze ruimte te analyseren en kijk kritisch naar hoe deze is ingericht. En stel jezelf de vraag: wat kan er beter? Welke vergadertafels en vergaderstoelen staan er? Wat is de sfeer? Welke voorzieningen zijn er? Ik heb een eigen reclamebureau en de vergaderruimte is hierbij heel belangrijk. Ik kwam er na enige tijd achter dat mijn bedrijf niet zo liep als dat ik hoopte. De resultaten waren wel goed, maar er miste iets. Een bepaalde sfeer, tussen de werknemers maar ook in het kantoor zelf. Daarom besloot ik de inrichting een make-over te geven. Ik begon met de vergaderruimte, want hier stonden wel tafels en vergaderstoelen, maar daar werd ik eigenlijk niet vrolijk van. En dat terwijl dit een hele belangrijke ruimte is voor ons. Hier worden namelijk klanten ontvangen en hier organiseren we ook bijvoorbeeld brainstorms en andere meetings. En dan moet het gewoon een mooie ruimte zijn waar je je goed voelt en de creativiteit volop kan stromen. Dat miste ik, dus ik ben aan de slag gegaan. Ik besloot te beginnen met nieuw vergadermeubilair, zoals vergaderstoelen.

Welke vergaderstoelen passen bij je bedrijf?

Ik ben zelf geen interieurstylist, dus ik vond het nog best een lastige opgave om aan de slag te gaan. Ik ben online wat inspiratie gaan opdoen en dat heeft me wel geholpen. Ik vond de site Shiraz en ik ben hier zo blij mee. Zij hebben echt van alles als het gaat om kantoormeubilair. Dus hier kon ik online lekker rondneuzen en zo langzaamaan bepalen wat ik wel en niet zag zitten. Ik startte de inrichting met de vergaderstoelen. Als je naar de site van Shiraz gaat, heb je een aantal keuzes te maken als het om vergaderstoelen gaat:

  • Prijs
  • Eigenschap
  • Frame

Natuurlijk is het goed om van tevoren je prijs te bepalen. Ik heb voor mijn zoektocht een plan gemaakt en zo mijn budget bepaald. Dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarom vond ik het heel fijn dat je op deze site gewoon de prijs kunt aangeven die je voor ogen hebt. Dan is het goed om naar de eigenschappen te kijken die jij wil omtrent de vergaderstoelen. Moet je ze bijvoorbeeld kunnen stapelen, opklappen of buiten kunnen gebruiken? Daarbij is het frame ook belangrijk, wil je gewoon vier poten of moeten ze verrijdbaar zijn? Dit zijn allemaal dingen om goed over na te denken voor je een bestelling plaatst.

Shiraz is echt een aanrader voor elk kantoor

Het is heel goed om naar de praktische kant te kijken als je vergaderstoelen koopt. Alles kan nog zo mooi zijn, maar als het allemaal onpraktisch en onhandig is, heb je er alsnog niet veel aan. Als je voor ogen hebt hoe je alles wil gebruiken, kun je vervolgens als tweede stap naar het design kijken. Wat vind je mooi en wat past bij de rest van het interieur? Ik heb bijvoorbeeld een moodboard gemaakt met meubilair wat ik mooi vind. Zo kun je bepalen welke sfeer je de ruimt wil meegeven. Als je dan vergaderstoelen hebt gevonden, kijk je of ze in deze ambiance passen. Zo ja, dan kun je het kopen. Zo heb ik allemaal mooie producten bij Shiraz gekocht en ik ben zo blij met het eindresultaat. Ik merk dat iedereen zich er prettig voelt en dat ze er vaker zitten. Dus ik ben Shiraz.nl zeer dankbaar voor de excellente kwaliteit en zeer goede service.