Geniet nu nog comfortabeler van je favoriete tijdschriften met een abonnement op de leesmap

leesland - Abonnement leesmapEen tijdschrift is typisch een manier van escapisme waar je niet graag voor naar de winkel gaat. Een tijdschrift lees je als het er is, maar je gaat niet speciaal de deur uit om een tijdschrift te kopen. Voor een goed boek ga je de deur uit of het internet op, maar een tijdschrift lees je meestal tijdens de loze uurtjes als je even niets te doen hebt. Daarom lees je ook vaak een tijdschrift in de wachtruimte bij de tandarts of de dokter. Nadeel is wel vaak dat je er geen leuke tijdschriften vind en vaak eindig je er toch weer met de Donald Duck, want hoe oud je ook bent, het blijft leuk om de avonturen van Donald Duck te lezen. Met al deze psychologische kennis in het achterhoofd is het duidelijk dat tijdschriften alleen gelezen worden op bepaalde momenten en dan ook alleen wanneer er tijdschriften in de buurt zijn. Om die reden is het dan ook een goed idee om een abonnement op de leesmap te nemen. Op die manier heb je elke week een verse hoeveelheid tijdschriften bij de hand. Dus als je even naar de wc moet en je weet dat ja daar een lange tijd zult doorbrengen, dan kun je zo even een tijdschrift meenemen. Want hoewel een krant ook een optie is, is dat wel een onhandige optie. Tenzij je toevallig een krant in tabloid formaat bij de hand hebt. Maar ook als je op de bank zit en er is niets op tv, dan is het fijn dat je onder de tafel een stapel tijdschriften vind waar je even lekker in kunt bladeren. Met een abonnement op de leesmap heb je altijd een paar tijdschriften bij de hand. En als je een abonnement op de leesmap neemt kunt je ook kiezen voor de gezinseditie en deze editie bevat ook een Donald Duck. Dus hoewel dit natuurlijk leuk is voor de kleinere gezinsleden is het ook niet verkeerd om zelf af en toe eens in de Donald Duck te bladeren. Zo zie je maar dat abonnement op de leesmap veel voordelen biedt en veel leesplezier.

Een abonnement op de leesmap sluit je gemakkelijk af op leesland.nu

Het afsluiten van een abonnement op de leesmap is heel eenvoudig. Maar voordat je een abonnement op de leesmap afsluit is het belangrijk dat je weet wat je opties zijn. Zo heb je 4 opties die te maken hebben met de lengte van het abonnement en het soort abonnement.

  • Een abonnement van 6 maanden
  • Een jaar abonnement
  • Een compact abonnement
  • Een gezinsabonnement

Als je kiest voor een jaar abonnement op de leesmap, dan betaal je natuurlijk meer dan wanneer je een abonnement voor een half jaar afsluit. Maar de leesmap is dan per week wel goedkoper en je hebt recht op een duurder welkomstcadeau. Wat betreft de verschillende edities is het eigenlijk vanzelfsprekend. Ben je alleen of woon je samen, dan is een compact abonnement ideaal. Heb je een gezin met kinderen, dan kies je natuurlijk voor de gezinseditie. De compacte versie bestaat uit 9 tijdschriften en de gezinseditie bestaat uit 13 tijdschriften.

Neem contact op en ontvang je leesmap op je deurmat

Als je eenmaal weet wat voor abonnement op de leesmap je wilt afsluiten, dan kun je via de site een inschrijfformulier invullen. Als alles geregeld is, dan krijg je de leesmap de eerstvolgende week al thuisgestuurd inclusief je welkomstcadeau. Je kunt er overigens ook voor kiezen om geen welkomstcadeau te ontvangen. Dit wordt dan verrekend met de abonnementskosten.