Gepaste rouwsieraden

juwelierdetijd - RouwsieradenGecondoleerd met het verlies van uw vriend, familielid of kennis. Dit zijn zware tijden, zeker voor de directe naasten. Om hem of haar vaarwel te wensen is een gepaste dienst het minste dat u kunt doen. Een kerkdienst als hij gelovig was met aansluitend een plechtige begrafenis. Of toch liever een crematie? Het is te hopen dat diegene het had vastgelegd in zijn testament. U gaat waarschijnlijk gekleed in het zwart. Dat is in ieder geval het meest gangbaar in Nederland. Het is een mooie manier om te laten zien dat u diegene mist en daar om moet rouwen. Zeker voor de vrouw zijn rouwsieraden hier erg mooi bij. Maar dit luistert nogal nauw. Rouwsieraden passen niet overal bij en er zijn juweliers die te ver door slaan in hun rouwsieraden. Dan zijn deze rouwsieraden eerder een doorn in het oog terwijl het juist een eerbetoon aan de overledene moet zijn. U wilt niet centraal staan, niet het middelpunt van de belangstelling zijn. Dat moet niet gebeuren. Kijkt u eens op onze website als u op zoek bent naar rouwsieraden die prachtig zijn om te zien en echt passen bij uw rouwkleding. Het is een treurige tijd maar toch ook een tijd om een goede kant van uzelf te laten zien. Daarom ziet u mensen in nette pakken, mooie lange jurken, stropdassen en glad gepoetste schoenen op Nederlandse uitvaartdiensten. Passende rouwsieraden horen daar simpelweg bij. Misschien wilt u zelfs als man een mooie ring dragen. Hoe dan ook, bij ons kunt u het vinden. Ook kunnen we ze op maat maken. Hebt u hieromtrent wensen? Geef het dan aan ons door. Reken er maar op dat we het kunnen realiseren en dan hebt u zeer unieke rouwsieraden om te dragen. Natuurlijk hopen we voor u dat iedereen in uw omgeving een lang, gezond en gelukkig leven mag leiden. Toch ontkomt niemand aan de dood. Naarmate u ouder wordt hoe meer u dit zult meemaken. Het is helaas een integraal onderdeel van het menselijk bestaan en daar hebben we maar mee te leven. Daarom is het mooi dat we er wel een eigen draai aan kunnen geven. In Nederland komt dit vaak neer op een mooie uitvaart waarna de persoon gecremeerd of begraven wordt. Overigens zult u bij ons ook geheel andere sieraden vinden, leest u vooral even verder!

Mooie rouwsieraden kleden af in deze moeilijke tijden

Kijkt u eens op juwelierdetijd.nl. U ziet dat we een keur aan rouwsieraden voor u kunnen maken. We hebben vele standaardontwerpen die we verder kunnen slijpen of graveren zodat ze aan uw wensen voldoen. Maar u mag ook zelf schetsen en ideeën aandragen, bij ons werken goudsmeden die graag uw wens tot leven roepen. Rouwsieraden kunnen u helpen bij het verwerken van de overledenen. Zo kunt u zijn of haar naam in de ring laten graveren of de rouwsieraden op die manier ontwerpen dat ze u doen denken aan de overledene. In Doetinchem vervaardigt onze goudsmid in zijn smederij, dat tegelijkertijd ons atelier is, vele rouwsieraden per  jaar. Kijkt u op de website naar onze portfolio en laat u overtuigen door de kwaliteitsproducten. Het materiaal loopt uiteen van platina, goud, zilver tot aan titanium sieraden. Naast rouwsieraden maken we ook trouwringen en overige sieraden op maat. We kunnen het afwerken met prachtige edelstenen en diamant, het is maar net wat uw budget toelaat. U begrijpt wel dat de rouwsieraden die op maat worden gemaakt wat duurder zijn dan onze standaardcollectie. Maar in dit soort gevallen moet het niet om geld gaan, maar om de herinnering die u er mee creëert. Als u aan rouwsieraden denkt, dan denkt u misschien aan de ring van uw overleden man of vrouw. We kunnen die ring versmelten met uw eigen trouwring en er een mooie hanger van maken. Zo voelt het alsof u een stukje van uw overleden partner met u meedraagt. Laat er een mooie steen inzetten die u aan hem of haar doet herinneren of laat het egaal. Dat is allemaal aan u. Het is tevens mogelijk om beide namen of enkel de naam van uw partner er in te graveren.

Ze passen ook zeker bij andere outfits

Rouwsieraden draagt u niet enkel tijdens de uitvaart. De speciale rouwsieraden die wij voor u op maat kunnen maken gaat u waarschijnlijk ver na de crematie bij ons brengen. Rouw eerst een tijdje om uw geliefde. Als het vervolgens wat beter met u gaat dan kunt u contact met ons opnemen. We staan te allen tijde voor u klaar en zullen zorgvuldig en met veel respect de ringen met elkaar transformeren tot een prachtige hanger. Wilt u een assieraad? Ook deze sieraden maken wij wederom geheel op maat. Dit zijn bijzondere hangers die we gedeeltelijk of helemaal van jullie trouwringen kunnen maken. Daar wordt vervolgens een klein beetje as van de gecremeerde ingestopt. Zo zal het al helemaal aanvoelen alsof uw geliefde nog bij u is. Is dat niet een prachtig idee? Het kan net zo goed zijn dat u dit een beetje luguber vindt, dan kunt u beter voor onze herdenkingssieraden kiezen. Of laat een vingerdruksieraad of fotogravure door ons maken. Dit zijn allemaal zeer geschikte middelen om uw geliefde mee te herdenken op de wijze die u het meest toepasselijk vindt. Schroom niet langer maar neem contact met ons op:

  • Bel ons voor een afspraak
  • Of stuur een e-mail met al uw vragen