Kende je deze opslagruimte in Woerden al?

Wist jij al van het bestaan van easybox? Dit bedrijf heeft super veel terreinen verdeeld over heel Nederland, waar ze opslagboxen in allerlei verschillende formaten aanbieden. Deze zitten in zowel hele bekende steden als op plekken waar je ze misschien niet verwacht. Een opslagruimte in Woerden bijvoorbeeld. In die omgeving bleek er heel veel vraag te zijn naar betaalbare en toch kwalitatief goede opslagboxen, vandaar dat ze er ook een vestiging hebben. Deze opslagruimte in Woerden is beschikbaar in alle formaten die op hun website staan, en er zit er dus altijd eentje bij die past bij hetgeen jij (al dan niet tijdelijk) kwijt wilt. Voor een gehele inboedel kun je bijvoorbeeld de XL opslagbox huren. Daar passen super veel meubels in, plus een flinke lading verhuisdozen. Er zijn maar weinig mensen die daar niet genoeg aan hebben voor hun hele inboedel. Als je de oppervlakte ziet twijfel je misschien, maar je moet niet vergeten dat je de meubels ook op een slimme manier kunt stapelen. Daardoor gebruik je ook de hoogte van de box en kun je dus veel meer spullen kwijt dan je dacht.

Een veilige opslagruimte in Woerden huren

Als ze iets belangrijk vinden bij easybox dan is het wel dat al hun boxen volledig veilig zijn. Daarom kun je enkel de gebouwen in met een speciale code, die hoort bij de gang waar jij moet zijn. Op die manier worden mensen die er niks te zoeken hebben buiten gehouden, en kun je er zeker van zijn dat enkel huurders van boxen in datzelfde gedeelte hebben er toegang tot hebben. Je eigen box wordt natuurlijk ook super goed afgesloten met een kwalitatief goed hangslot. Deze moet je eenmalig kopen als je een box gaat huren, en daarna blijft hij uiteraard in jouw bezit. Het is wel aan  te raden jouw opslagruimte in Woerden af te sluiten met dit slot, want het is volledig gecertificeerd en vrijwel onbreekbaar. Zo staan al je spullen dus super veilig, en kunnen zelfs de mensen die een box in hetzelfde gedeelte huren absoluut niet bij je spullen. Deze opslagruimte in Woerden is dus ontzettend veilig, maar er zitten nog veel meer voordelen aan dan dat!

De voordelen van een easybox opslagruimte

Voor iedereen die nog twijfelt of zo’n opslagruimte in Woerden (of in een van de andere steden waar ze vestigingen hebben) iets voor hen is hebben we hier even de voordelen ervan op een rijtje gezet:

  • De ruimtes zijn goed beveiligd
  • De ruimtes worden verwarmd 
  • De ruimtes zijn absoluut vrij van vocht
  • Je kunt 24/7 terecht bij jouw opslagbox
  • De opslagboxen zijn heel betaalbaar
  • Je krijgt een zeer flexibele huurtermijn

Bovendien zijn deze boxen ook nog eens verkrijgbaar in super veel formaten, en zijn ze er dus voor elke portemonnee. Over het algemeen geldt dat mensen vaak een beetje onderschatten hoeveel er in een bepaald formaat opslagruimte in Woerden past, dus je kunt als je een eerste offerte opvraagt het beste een box kleiner kiezen dan je eigenlijk van plan was. Je krijgt dan een vrijblijvende offerte en kunt als je wilt zelfs komen kijken voordat je beslist. Dan kun je zelf beoordelen wat je van de opslagbox vindt en of je hem wilt huren of niet.