Kom genieten in dit restaurant in Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u zowel met een grote groep als samen met uw partner sfeervol kunt dineren? Bent u dol op de Japanse keuken en kunt u niet wachten om weer eens onbeperkt te dineren totdat u geen stap meer kunt verzetten? Houdt u bijvoorbeeld van visrolletjes met rijst en zeewierbladeren, beter bekend als sushi? Maar slaat u de diverse vleesspecialiteiten uit deze Oosterse keuken ook zeker niet af? Dan hopen we u snel te zien in ons restaurant in Zwijndrecht. Want op restaurant-aandemaas.nl kunt u namelijk onbeperkt genieten van meer dan 100 verschillende gerechten op onze kaart. We hebben al meer dan 8 jaar ervaring als all-you-can-eat restaurant in Zwijndrecht dus neem een kijkje op de website om het actuele menu te scannen. U vindt daarop lekkernijen zoals:

  • Tonijn tataki, hokkigai en ahirue,
  • Maar ook vleeshapjes zoals ossenhaas in teriyakisaus, lamskoteletjes en yaki tori, beter bekent als kipspiesjes,
  • Eet u liever vegetarisch maar wel onbeperkt? Dan komt dit restaurant in Zwijndrecht u graag tegemoet want dan raden we u onder andere de volgende gerechten aan: gebakken banaan, kaas loempia’s, miso soep en lekkere sojabonen.

U leest het, in dit restaurant in Zwijndrecht is er voor ieder wat wils te vinden. En dat is ook niet zo vreemd gezien het feit dat u meer dan honderd opties hebt. U bestelt telkens maximaal 5 hapjes en u hebt in totaal 5 rondes. Dat betekent dat er een maximum is van maar liefst 25 hapjes. Gaat u dat lukken? Vergeet dan niet dat u daarna ook nog een toetje van ons te goed hebt. En mocht u bepaalde gerechten vanwege de limiet toch nog niet hebben geproefd, dan hebt u een goed excuus om snel weer eens bij dit restaurant in Zwijndrecht terug te komen.

Onbeperkt sushi eten in dit restaurant in Zwijndrecht

Hebt u weleens sushi geprobeerd? Of hebt u eigenlijk een hekel aan vis maar wil uw partner wel graag sushi eten? Dan is er aldus bij ons voor ieder wat wils te vinden. Ook voor de echte carnivoor is er genoeg te eten. Vergeet u niet om er per ronde wat groente of rijst bij te bestellen? De echte sushiliefhebber kan het dopen in de overheerlijke sojasaus. En durft u het aan om het te combineren met de zure gember en de uiterst scherpe wasabi? Naast het feit dat u in ons restaurant in Zwijndrecht onbeperkt kunt komen eten is het tevens mogelijk om af te halen. U kunt van te voren een bestelling plaatsen door even contact met ons op te nemen, maar u kunt ook tijdens de openingstijden gerust even langskomen. Wist u dat dit restaurant in Zwijndrecht 7 dagen per week geopend is van 13.00 uur tot 22.00 uur? Het is dan ook niet alleen een praktisch restaurant in Zwijndrecht voor uw diner, u kunt er ook gezellig met bijvoorbeeld zakenrelaties langsgaan voor een welverdiende lunch.

Vergeet u niet om vroeg te reserveren?

Een reservering plaatsen? Dat kan direct via de website, het kan via de mail, telefonisch en zelfs via Facebook. Vergeet niet om de site op te slaan, het telefoonnummer in uw smartphones te zetten en onze pagina op Facebook te liken zodat u ons te allen tijde snel kunt bereiken. Het restaurant in Zwijndrecht is sfeervol aangekleed en verlicht en u hebt genoeg ruimte om uit te buiken na de maaltijd. Andere gasten zullen u niet storen en u hoeft niet naar de keuken te lopen terwijl dat bij een Chinees all-you-can-eat restaurant wel het geval is!