Laat uw foto op hout afdrukken en verfraai uw huis

De laatste jaren zien we veel natuurlijke details in trendy interieurs. Men gebruikt graag vloeiende vormen en natuurlijke materialen. Sloophout en steigerhout zijn bijvoorbeeld erg populair. Ook als het om woondecoratie gaat is dit materiaal erg in trek. In dit artikel bespreken we de nieuwste toepassing van het oude vertrouwde hout: een foto op hout afdrukken. Natuurlijk is een foto op canvas inmiddels al helemaal ingeburgerd, maar een foto op hout afdrukken is nog wel bijzonder. Niet iedere aanbieder van posters of canvas kan ook een foto op hout afdrukken. Dit vereist speciale technieken en speciale inkt. Online is het makkelijker een bedrijf te vinden dat voor een foto op hout afdrukken haar hand niet omdraait. Een goed voorbeeld hiervan is https://www.24fotoophout.nl/foto-op-hout-afdrukken. Klik op de link en ontdek de vele voordelen van een foto op hout afdrukken en de bijzondere effecten die hierbij mogelijk zijn. Dit bedrijf kan uw foto op hout drukken met een standaard weergave, in kleur of zwart-wit, maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwart wit foto op hout afdrukken en deze laten voorzien van een kleurrijk accent dat meteen opvalt. Een andere mogelijkheid is een hippe popart afbeelding laten maken van uw eigen foto, waarbij dezelfde afbeelding enkele keren wordt herhaald in verschillende vlakken. Wilt u juist een collage van 4 tot 16 verschillende foto’s, bijvoorbeeld van familieleden of dieren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Een wel heel bijzondere optie is een foto op hout afdrukken met een mozaïek effect. Klik op de bovenstaande link om verschillende voorbeelden te bekijken. Daarnaast heeft u bij dit bedrijf de keuze uit maar liefst 6 verschillende soorten hout, die allemaal een eigen uiterlijk hebben en FSC gecertificeerd zijn. Dit is dus een duurzame keuze. Met iedere soort hout kunt u net een ander effect bereiken. Dankzij de natuurlijke ondergrond bereikt u hoe dan ook een stoer en natuurlijk effect. Er wordt gebruik gemaakt van transparante inkt, die de witte vlakken in de foto onbedrukt laat. Daardoor blijft het natuurlijke uiterlijk van het hout er altijd doorheen schijnen. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die er zijn als het gaat om uw foto op hout afdrukken? Bezoekt u dan de website om de voorbeelden te bekijken.

Laat uw mooiste foto op hout afdrukken en profiteer van deze voordelen

Het laten afdrukken van uw favoriete foto of foto’s op hout is een goede manier om uw woning te voorzien van een fraai accent. Bovendien wordt u op deze manier dagelijks herinnerd aan uw meest geliefde herinnering of persoon. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een foto van hun trouwdag, van hun (klein)kinderen of geliefde. Laat uw foto afdrukken door een bestelling te plaatsen op https://www.24fotoophout.nl/foto-op-hout-afdrukken en u profiteert van de volgende voordelen:

  • zeer scherpe prijzen
  • goedkoopste van Nederland
  • ruime keuze in houtsoorten
  • duurzaam hout
  • unieke technieken en inkt
  • vele effecten mogelijk
  • uitstekende service

Maak een kunstwerk van uw eigen foto

Wilt u graag een zeer persoonlijk kunstwerk ophangen in hun woning? Dan is een foto op hout een uitstekende keuze. Kies uw favoriete foto(s) uit en surf naar de bovengenoemde website. Hier kunt u uw foto uploaden en in het ontwerpprogramma verschillende mogelijkheden bekijken. Laat uw creativiteit de vrije loop. Na het plaatsen van uw bestelling zullen de medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf uw visie werkelijkheid laten worden. U mag de beste kwaliteit verwachten, tegen de laagste prijzen. Bekijk nu alle voorbeeld en voorwaarden op de website.