Laat Verse Kunst maken op uw feest

U kent het fenomeen live painting misschien nog niet zo goed, want dit een niet heel vaak toepaste methode. Marieke Bekke van Verse Kunst kan dit echter door heen Nederland voor u verzorgen. Het komt er in het kort op neer dat er daadwerkelijk verse kunst gemaakt gaat worden door deze jonge schilderes. Of het nou om een verjaardag gaat, of bijvoorbeeld een trouwerij of een bedrijfsfeest, in alle gevallen kunt u Verse Kunst inhuren om op locatie een schilderij te laten maken. Het onderwerp, de kleuren en nog veel meer kunt u dan zelf aanvragen en u kunt natuurlijk zien hoe het schilderij langzaam aan vorm zal krijgen. De verse kunst die u krijgt na de tijd is dus niet alleen een ontzettend leuk en origineel aandenken aan de dag, maar het is ook nog eens een attractie op zich om de schilderes aan het werk te zien. U kan er voor kiezen om een bepaalde situatie op het feest vast te laten leggen, maar u kunt ook de opdracht geven om iets anders te laten schilderen. Wat u ook wilt, Marieke Bekke kan er voor zorgen dat u na afloop van de dag een prachtig werk met verse kunst kunt ophangen en zo de dag nog lang zal kunnen heugen. De locatie is natuurlijk altijd van belang en dit neemt de kunstenares dan ook altijd mee in haar werk, dus u zult details terugzien van het feest of misschien uzelf wel terugzien op het doek. Het inhuren van Verse Kunst is zeer eenvoudig, want dit kan gewoon via de site. Als u dus binnenkort een bedrijfsfeest, een verjaardag of een ander leuk evenement heeft dan is het zeker de moeite waard om even te kijken wat Verse Kunst u kan bieden. Voordat u het weet staat Marieke Bekke met al haar spullen bij u op de stoep om de onvergetelijke dag via live painting vast te leggen voor u. Voor meer informatie en vorige werken kunt u natuurlijk rustig even rondkijken op de mooie site en u mag uiteraard ook even bellen of mailen. Zorg voor een prachtig aandenken met Verse Kunst.

Ter plekke Verse Kunst gemaakt van uw evenement

In het verleden is Marieke Bekke al vaak uitgenodigd om te komen live schilderen op, onder andere, bruiloften en bedrijfsfeestjes en deze prachtige resultaten kunt u op de website bekijken. Als u ook dusdanige verse kunst wilt laten maken op uw evenement dan is dit zeker mogelijk. Zeer veel mensen vinden het interessant om het proces van een wit doek tot een prachtig schilderij live te zien gebeuren, dus u weet zeker dat mensen dit zullen onthouden. Aan het einde van de dag kan de onthulling plaatsvinden en het is natuurlijk ook mogelijk om deze verse kunst te laten veilen of iets dergelijks. Op die manier kunt een prachtig aandenken aan de dag laten maken en heeft u tevens een bezienswaardigheid op uw locatie. Uiteraard kunnen uw wensen worden meegenomen in het schilderij, dus u kunt mede bepalen hoe het eruit komt te zien. Het is ook een leuk idee om een live gemaakt schilderij cadeau te geven aan bijvoorbeeld een bruidspaar of aan iemand die een verjaardagsfeest heeft. Marieke Bekke komt dan langs om live verse kunst te komen maken voor diegene aan wie u dit cadeau heeft gedaan. Een leukere verrassing is er bijna niet! Gemiddeld is er ongeveer vijf uur nodig om een schilderij te voltooien, dus het hoeft niet eens een zeer lang evenement te zijn als u de verse kunst op tijd af wilt hebben. Voor alle informatie en om werken te bekijken die reeds zijn afgerond kunt u natuurlijk rustig even rondkijken op de prachtige site die wij hebben. Hier kunt u ook zeer veel informatie vinden over wat wij voor u kunnen maken en regelen. U kunt onder andere terecht bij ons voor de volgende zaken:

  • Vrije werken
  • Kunst in opdracht
  • Verse kunst
  • Cadeaus

Zoals u kunt lezen kunt u bij ons zeer veel krijgen en is het altijd een goed idee om kunst cadeau te doen omdat dit tijdloos is en de ontvanger er dus heel lang van zal kunnen genieten. De prachtige werken staan natuurlijk ook mooi in kantoorpanden en op andere locaties, dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Prachtige werken waar u een leven lang van kunt genieten

Zoals u kunt zien op de website zijn de schilderijen van Marieke Bekke zonder uitzondering prachtig en origineel in zowel kleurgebruik, onderwerpen als materiaalkeuze. U kunt hier zelf ook uiteraard uw voorkeuren voor doorgeven als u verse kunst wilt bestellen voor uw evenementen of feest. Het is uiteraard ook mogelijk om een schilderij op maat te bestellen, zonder dat dit live voor u geschilderd gaat worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom is het altijd een goede keuze om voor ons te kiezen. Er zijn tevens diverse plaatsen door het hele land waar werken van Marieke hangen, dus hier kunt u ook langsgaan om eens in het echt te bekijken hoe de schilderijen er uit zien. Op diverse locaties is het mogelijk om werken te kopen, dus zoek vooral die plaatsen eens op als u meer interesse heeft. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken en langskomen in het atelier. Wilt u dus verse kunst laten maken van uw evenement of feest dan zit u bij ons zeker goed!