Langs bij de kringloop in Breda

De laatste tijd proberen mijn vriendin en ik wat bewuster te leven. Een paar maanden geleden verhuisden wij naar ons nieuwe appartement. Tijdens het inpakken van onze spullen zagen wij hoeveel spullen we hadden. We hadden dozen vol met kleding, boeken, keukenaccessoires en ga zo maar door. Het ergste was, dat veel van die spullen nooit door ons gebruikt wordt. We schrokken er allebei van, we hadden veel meer dozen dan we van te voren hadden verwacht. Mijn vriendin heeft veel kleding die ze nooit draagt en ik had ook veel spullen in een kamer staan, die ik al jaren niet meer had gezien. We wilden er allebei iets aan doen en spraken af, dat we bewuster met spullen zouden omgaan. We zouden minder nieuwe kleding kopen, het liefste alleen als we het nodig hadden. We vonden het zonde om alles weg te gooien en besloten om het mee te nemen naar het nieuwe appartement. Daar besloten we om veel dingen uit te zoeken. We wilden bijvoorbeeld kleding die we niet meer pasten naar de kringloop in Breda brengen. Andere spullen konden we verkopen op een rommelmarkt, of weggeven aan familie. Op die manier werd het toch nog goed gebruikt door andere mensen. Het uitzoeken was veel werk, maar we vonden het ook een fijn idee dat alles was uitgezocht en dat we veel meer ruimte hadden. Veel familieleden en vrienden konden we blij maken met onze spullen en we hielden een gedeelte over. Voor de kleding gingen we op een zaterdag langs bij de kringloop in Breda.     

Veel leuke spullen in de kringloop in Breda

Het was voor ons jaren geleden dat we waren geweest bij de kringloop in Breda. Ik denk dat ik er een keer was geweest om even te kijken. We hadden onze kleding netjes gewassen en gestreken, zodat we het in een keer konden afstaan. We werden hier netjes geholpen en liepen een rondje in de kringloop in Breda tijdens het wachten. We zagen dat er veel spullen waren voor een erg voordelige prijs. We hadden op dat moment niets nodig, maar er waren veel dingen die we misschien in de toekomst nodig hadden. Door spullen hier te kopen, bespaar je niet alleen geld, maar je geeft ook producten een tweede leven. Het is beter voor het milieu en je portemonnee. Het leek ons allebei een goed idee om in het vervolg te proberen om hier iets te kopen, in de plaats van een andere winkel. De medewerkster was ondertussen klaar met onze kleding en gelukkig konden ze bijna alles overnemen. Hier kregen we nog een leuk bedrag voor. Er was alleen wat kleding overgebleven, waar wat gaten inzaten, dat hadden we niet van te voren gezien.

Een blender gekocht

Vorige week was onze blender kapot gegaan en we wilden graag een andere kopen. Wij gebruiken de blender vaak, dus volgens onze nieuwe regels mochten we een nieuwe kopen. Ik dacht dat ik er eentje in de kringloop in Breda had gezien en voor de zekerheid bezocht ik de site van carolinasoutlet. Op de website zag ik een aantal foto’s van blenders, dus ik besloot om te kijken in de kringloop in Breda. Hier zag ik een voordelige, die er goed uitzag en ik heb hem gekocht. De blender werkt prima en ik weet dat we in de toekomst hier meer spullen kunnen kopen. De kringloop in Breda is een leuke winkel:

  • Je kan er veel voordelige artikelen kopen
  • Je kan je tweedehands kleding verkopen aan de kringloop in Breda
  • Hier spullen kopen is beter voor het milieu en je portemonnee