Lokaalverhuur in Utrecht vindt je bij Learnwise

Als je wilt starten met cursussen geven (in welk vakgebied dan ook) en je bent om die reden op zoek naar lokaalverhuur in Utrecht ben je bij learnwise aan het juiste adres. Daar beschikken ze namelijk over heel veel verschillende lokalen, zowel met als zonder computers en volledig aangekleed zodat je zelf geen meubels hoeft te regelen. Deze lokalen kun je bijvoorbeeld elke week op een vast tijdstip huren zodat je je cursus kunt geven, maar ook eenmalig, bijvoorbeeld als je een vergaderruimte nodig hebt. De lokaalverhuur in Utrecht van learnwise is dus zowel voor de korte als de lange termijn in te zetten, dat maakt het zo populair. Bij learnwise heb je de keuze uit het huren van zogeheten ‘technische lokalen’ en ‘vaardigheidslokalen’. Het verschil zit hem in de aanwezigheid van computers, welke jouw studenten kunnen gebruiken om de zojuist aangeleerde stof direct in de praktijk te brengen of oefeningen uit te voeren. Omdat er in verhouding veel meer vraag is naar de technische lokalen (dus inclusief pc’s die klaar zijn voor gebruik) hebben ze maar liefst 5 van deze lokalen en 2 vaardigheidslokalen. Indien gewenst kun je de lokaalverhuur in Utrecht aanvullen met het gebruik van software op maat. Als je bijvoorbeeld een specifiek programma nodig hebt om iets te onderwijzen (zoals Adobe Ilustrator of Photoshop) dan kan in overleg geregeld worden dat alle pc’s in het betreffende lokaal van dit programma worden voorzien.  Je kunt je studenten dan ontvangen en direct aan de slag gaan met deze programma’s, zonder dat iemand daar zijn eigen laptop met deze installaties voor hoeft mee te nemen. 

Lokaalverhuur in Utrecht inclusief whiteboard en beamer

Uiteraard hebben ze er bij learnwise aan gedacht dat je om effectief les te geven diverse attributen nodig kunt hebben. Deze zijn daarom aanwezig in elk lokaal van hun lokaalverhuur in Utrecht. We hebben het dan over de volgende attributen:

  • Een whiteboard met stiften
  • Een HD-beamer
  • Een flipover

Naast deze attributen om effectief les te geven is er uiteraard in het gehele gebouw gratis snelle wifi aanwezig, want die heeft vrijwel elke huurder nodig tijdens het lesgeven. Dit is inbegrepen in de huurprijs van deze lokaalverhuur in Utrecht. Betreft de indeling van het lokaal is er in overleg veel mogelijk. Voor een vergadering heb je bijvoorbeeld een andere indeling nodig dan wanneer je een cursus geeft. Als je van tevoren aangeeft hoe je graag wilt dat de opstelling van de tafels en stoelen is, dan zorgen ze ervoor dat het lokaal op deze manier wordt ingedeeld vóór de aanvang van jouw cursus/vergadering.

Lokaalverhuur in Utrecht met eigen restaurant

Bij learnwise hebben ze onder hetzelfde dak als hun lokalverhuur in Utrecht een heel gezellig restaurant zitten. Daar kun je terecht voor gezonde lunches en snacks, maar ook voor een heerlijk diner. Dit vinden veel huurders erg prettig, want zo hoeven ze zelf niet voor eten en drinken te zorgen voor hun studenten of collega’s. Daar is over nagedacht dus. Het restaurant biedt plaats aan maar liefst 100 personen, dus er is altijd plek om even plaats te nemen met een student, collega of medehuurder. Zien we je snel bij learnwise? Lees meer…