Met een laser ontharen

Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenVoor veel mensen is het een behoorlijk groot probleem. Overmatige haargroei. Zowel vrouwen als mannen kunnen hier last van hebben. Natuurlijk kunt u dagelijks aan de slag gaan om te scheren, maar dat is niet voor elk huidtype even goed. Vaak ontstaan er rode bultjes en irritaties op de huid die lang aanhouden en er niet mooi uitzien. Een oplossing is om met een laser te ontharen. Door het gebruik van een goede laser blijft uw haar lange tijd weg en zult u weinig irritaties op de huid overhouden. Met een laser ontharen kan voordelig bij laser ontharingspraktijk Madeleine Duval. Hier kunt u terecht voor allerlei soorten laser behandelingen, bijvoorbeeld voor de benen, de oksels of de bikinilijn. Maar mannen kunnen hier bijvoorbeeld ook terecht voor ongewenst haar op de rug of op de schouders. Alle overtollige haargroei wordt snel en vakkundig weggewerkt en u houdt geen littekens aan de behandeling over. Met een laser ontharen is dan ook helemaal veilig. Deze techniek bestaat al een tijdje en is met de jaren sterk verbeterd. Tegenwoordig is het zo dat laseren op zowel een lichte als een donkere huid goed werkt. Alle soorten huidtypes zouden in principe een laser behandeling goed moeten kunnen doorstaan. Om met een laser te ontharen zijn er verschillende sessies nodig. Het is niet zo dat al uw ongewenste haar meteen uitvalt na één enkele behandeling. Door vaker met een laser over de plekken te gaan waar u het haar wilt laten verwijderen zullen de haarvaatjes op den duur geheel weg zijn. Om met een laser te ontharen wordt vaak een speciale techniek gebruikt. Deze techniek, ook wel High Power LightSheer Diodelaser genoemd, werkt zeer snel en goed en helpt u in korte tijd van uw haargroei af. Deze techniek staat bekend om de duurzaamheid en u hoeft dus ook niet bang te zijn dat u veel te veel geld kwijt bent omdat het haar na korte tijd toch weer terug is gekomen en u nieuwe behandelingen moet ondergaan. Met een laser ontharen heeft verschillende voordelen:

  • Snel van de ongewenste haargroei af
  • Veilige methode
  • Betaalbare behandelingen

Wanneer u helemaal klaar wilt zijn voor de zomer is het ontharen met een laser echt aan te raden. Het is zonde wanneer u steeds vergeet om uw benen te scheren en dan ineens toch dat leuke rokje niet aankan. Of wanneer u er bij het zwembad pas achterkomt dat u uw oksels vergeten bent te scheren. Dan kunt u net zo goed meteen weer terug naar huis gaan. Door met een laser te ontharen heeft u nergens meer omkijken naar.

Ook via laser ontharen? Maak snel een afspraak

Zodra u besloten heeft dat het ontharen met laserlicht ook wat voor u is, is het verstandig om snel een afspraak te maken. In deze tijd, zo aan het begin van de lente, is het natuurlijk altijd veel drukker in de praktijk omdat veel vrouwen en zeker ook mannen hun ongewenste haar willen laten weghalen. U kunt gemakkelijk en snel via de telefoon een afspraak maken of via de website uw gegevens invullen zodat u teruggebeld kan worden. Vaak zijn er ongeveer 3 tot 6 afspraken nodig om het haar volledig weg te krijgen. Maar u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat het niet meer terug komt. Met een laser ontharen is dan ook de meest ideale manier om lang plezier van de behandeling te hebben. Het is ook mogelijk om een aantal actiekortingen te nemen. Bijvoorbeeld een totaalpakket voor het ontharen van de bikinilijn en de oksels. Zowel de oksels als de bikinilijn worden dan tegelijkertijd aangepakt. U hoeft dus niet extra vaak terug te komen, maar verliest al het ongewenste haar even snel. Dit is heel fijn omdat er uiteraard wel kleine stoppeltjes moeten zitten voordat er gelaserd kan worden. U kunt van te voren dus niet volledig scheren en kunt het beste een moment uitkiezen waarop u niet snel een leuke jurk of rok aan hoeft te trekken. Ook is het aan te raden om nog even te wachten met het boeken van dat sauna arrangement of een gezellige dag met vriendinnen aan het zwembad of het strand. Na een aantal weken bent u echter helemaal klaar voor de zomer en kunnen de truien en lange broeken de kast in.

Haargroei op vervelende plekken

Heel veel mensen weten van ongewenste haargroei op plekken als oksels of benen, maar minder bekend is overmatige haargroei op bijvoorbeeld gezicht of armen bij vrouwen. Wellicht dat het lastig kan zijn om deze haargroei kenbaar te maken, maar door snel met een laser te ontharen bent u er in een handomdraai van af en zult u lange tijd plezier van het resultaat hebben. Met een laser ontharen is al lang niet alleen meer iets voor vrouwen. Tegenwoordig komen mannen ook zonder problemen voor een behandeling langs om van haargroei op bijvoorbeeld de rug af te komen. Om met een laser te ontharen kunt u tegelijkertijd enkele sessies boeken, zodat u van te voren al weet wanneer u langs moet komen. Met een laser ontharen gaat snel en pijnloos, de kleine lichtpulsen doen al het werk. Ook is het goed om te weten dat deze behandeling geen schade aan het lichaam doet ontstaan. Met een laser ontharen is dan ook volledig veilig en kan best vaak worden uitgevoerd.