Nike Air Max 90 voor Dames

Op de website sneakerwijzer.nl is de grootste collectie aan Nike Air Max 90 Dames sneakers te vinden. Nike Air Max is al jaren erg populair en de Nike Air Max 90 Dames sneaker is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Of het nu gaat om een sportieve schoen bij een casual outfit of voor gebruik bij activiteiten en sporten, de Nike Air Max 90 Dames stelt nooit teleur. SneakerWijzer heeft een ruime collectie van deze schoenen en daarbij kijken we naar de verschillende designs, waarop je moet letten, welke aanbiedingen je eventueel kunt vinden en hoe je de Nike Air Max 90 Dames kunt bestellen.

Maar eerst een stukje historie van de Nike Air Max 90 Dames

Vroeger heette de Nike Air Max 90 de Nike Air Max III, maar dat veranderde met de komst van het nieuwe millennium. Daarom wordt nu in de naam verwezen naar het jaar waarin deze sneaker is uitgebracht, namelijk 1990. Vandaar de naam Nike Air Max 90 Dames. Al vanaf het begin was dit een populaire schoen, waarin het bekende luchtkussen is verwerkt in de zool. De schoen kenmerkt zich daardoor met:

  • Demping bij het neerzetten van de voet
  • Comfortabel gedragen
  • Licht in gewicht
  • Voldoende ondersteuning
  • Gewatteerde kraag
  • Zeer zachte voering
  • Normale maatvoering

De Nike Air Max 90 Dames is door de jaren heen een icoon geworden op het gebied van sneakers en valt op door het basic, vaak vintage design. De eigentijdse schoen roept herinneringen op van nostalgie naar de jaren 90 en is toch enorm met zijn tijd meegegaan. Geen wonder dat dit nog steeds één van de meest populaire damesschoenen is die Nike produceert.

Alle soorten en maten makkelijk aangeschaft

SneakerWijzer biedt zoals gezegd een ruime keus in de diverse modellen Nike Air Max 90 Dames. Wanneer je via de website de selectie voor de Air Max 90 onder damesschoenen maakt krijg je maar liefst ruim 70 damessneakers in 12 shops aangeboden. Een zeer ruime keuze dus. De Nike Air Max 90 Dames is verkrijgbaar in strak en stylish wit en vandaaruit ga je langs alle kleuren van de regenboog in de meest leuke en speelse combinaties. Of je nou gaat voor een combinatie van twee, drie of vier kleuren, het maakt niet uit, er is vast altijd een model voor jou verkrijgbaar. Wat al deze modellen met elkaar gemeen hebben is het venstertje in de zool, waarmee het beroemde luchtkussen goed zichtbaar is. De afgeronde neus wordt geflankeerd door strak leer en halverwege de schoen is het herkenbare Nike-logo duidelijk zichtbaar. Je kunt kiezen voor een sportieve look, met basic kleuren, die perfect zijn voor onder jeans of tijdens het sporten. Wil je een combi maken met sportief en toch classic en stijlvol, kijk dan eens naar de modellen die zijn uitgevoerd met zacht suède of de modellen waar met pasteltinten is gewerkt. Dit zijn absoluut onmisbare schoenen voor in jouw kast. De website www.sneakerwijzer.nl maakt de aanschaf eenvoudig voor je. Staat er onder het model van jouw keuze een prijs, klik daar dan op en dan wordt je automatisch doorgestuurd naar de website waar de Nike Air Max 90 Dames voor die prijs wordt aangeboden. Zijn er meerdere websites met andere prijzen beschikbaar, dan staat er naast de laagst bekende prijs een knop met ‘meer prijzen’. Klik je hierop, dan verschijnt er een drop-down menu met de website waar dat model verkocht wordt en de prijzen die daar worden gehanteerd. Is er sale of zijn er kortingen? Dan worden die prijzen in rood aangegeven. Zo kun jij heel eenvoudig jouw favoriete schoen tegen de voordeligste prijs vinden.