Op zoek naar en bedrijfsuitje in Amsterdam?

Met wat voor reden je ook op zoek bent naar mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Amsterdam, bij Amsterdam Tour slaag je zeker. Dit bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het verzinnen en aanbieden van de meest originele uitjes voor zowel kleine als grote(re) groepen binnen Amsterdam en omgeving. Als je daar niet vindt waar je naar op zoek was dan vindt je het werkelijk nergens. Ze hebben namelijk een enorm aanbod en het is bovendien zeer breed, dus of je nu iets wilt doen dat te maken heeft met eten, sportiviteit of misschien wel een grappig city game, Amsterdam Tour heeft het allemaal. Boek bijvoorbeeld eens een van de volgende originele ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam:

  • Ik Hou van Holland dinerspel
  • Een stadswandeling met gids
  • Een avondje Borrelen, Brikken en Brullen
  • Een (hilarische!) workshop Plat Amsterdams (inclusief outfits)
  • Een compleet dagarrangement inclusief moordspel
  • Tours.Amsterdamtour.nl

Alle bovenstaande activiteiten zijn door hun teambuilding aspecten zeer geschikt als bedrijfsuitje in Amsterdam. Want uiteindelijk organiseer je een dergelijk evenement natuurlijk omdat je jouw personeel een leuke dag wil geven, maar ook om de teamspirit naar een hoger niveau te tillen en de onderlinge communicatie te verbeteren. Als het even kan leren je werknemers elkaar iets persoonlijker kennen dan op de werkvloer, en dit komt de sfeer uiteindelijk ten goede. Niet voor niets kiezen veel werkgevers ervoor om één á twee keer per jaar een teambuilding uitje te organiseren, en als het even kan dus bij Amsterdam Tour voor zo’n leuk bedrijfsuitje in Amsterdam, want dan is het sowieso een succes!

Een workshop als bedrijfsuitje in Amsterdam

Als je een teambuilding activiteit wilt plannen voor jou en je werknemers dan is een workshop altijd een goed idee. Je wilt namelijk dat mensen actief ergens mee aan de slag gaan, anders komt er van teambuilding sowieso weinig terecht. Bij Amsterdam Tour vindt je een groot aantal leuke workshops die je met hele groepen kunt volgen. Denk maar eens aan een workshop salsa dansen, stand-up comedy maken of bierbrouwen. En voor wie een wat luxere avond wil plannen is er de wijnproeverij of workshop bonbons maken. Laten we eerlijk wezen, wie houdt er nu niet van wijn en bonbons? Misschien kun je beide wel na elkaar volgen voor het perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam, je werknemers zullen je dankbaar zijn! En als je echt hilariteit gegarandeerd wilt, dan boek je de Lach workshop in Amsterdam. Dit is een workshop die gegeven wordt door een ware lach opwekkende lachgoeroe, en misschien wel het meest grappige idee uit het gehele aanbod bedrijfsuitjes van Amsterdam Tour.

Liever zingen op je bedrijfsuitje?

Wil je je werknemers een beetje uit hun comfortzone trekken en ze de bühne opslepen, boek dan voor jullie bedrijfsuitje in Amsterdam een smartlappen workshop of karaoke workshop. In beide gevallen wordt de groep gecoacht en ondersteund door een echte pro op dat gebied, en zal men verbaasd zijn over zijn of haar eigen resultaten op het gebied van zang. Bovendien is samen zingen, eventueel met een biertje erbij, gewoon een hele gezellige aangelegenheid, waar iedereen van kan genieten, mits je eenmaal over je drempelvrees heen bent. Maar met dat biertje erbij moet dat wel lukken, toch?