Scooterlease voor onze bezorgservice

Wij zijn een kleine apotheek en leveren medicijnen ook aan huis, bijvoorbeeld voor mensen die thuiszorg hebben. We leveren daarbij service en vinden niet dat wij van mantelzorgers en andere verzorgende mensen kunnen verlangen dat ze altijd maar naar ons toe komen om de medicijnen op te halen tijdens onze openingstijden. We hebben wel een nachtautomaat, maar dan moeten mensen alsnog naar ons toe komen. Een paar jaar geleden hebben we er daarom voor gekozen om ook medicijnen bij mensen aan huis te bezorgen. Dit hebben we een tijdje met de auto gedaan, waarbij één van onze medewerkers vrijwillig heeft aangeboden om dit met haar auto te doen. Helaas heeft zij een andere baan aangenomen en daarom hadden we geen vervoer meer voor onze bezorgservice. Wij als apotheek vinden dat we niet van andere medewerkers dezelfde belangeloosheid kunnen verwachten als van onze voormalige collega, dus zijn we overgegaan op scooterlease via Polderscooter.nl.

Scooterlease is praktisch en betaalbaar

Op polderscooter.nl hebben we alle opties met elkaar vergeleken. We wilde ons eerst oriënteren voordat we naar de showroom in Dronten zouden gaan om daar fysiek de scooters te bekijken. Zo zijn we erachter gekomen dat:

  • Scooterlease betaalbaar is
  • Het eenvoudig is om een scooter te leasen via Polderscooter.nl
  • Er veel soorten scooters geleased kunnen worden
  • Er accessoires bij de lease inbegrepen kunnen worden
  • Dat Polderscooter ook het onderhoud en service onderweg aanbiedt

Scooterlease wordt daarmee voor ons een zorgeloze oplossing voor een vrij acuut ontstaan probleem. We hebben kort nog even overlegd met ons personeel of zij zich erin konden vinden dat we voor een scooter zouden kiezen en niet voor een auto. Zij begrepen echter heel goed dat het kostentechnisch veel aantrekkelijker is om voor scooterlease te kiezen. Daarnaast wonen onze klanten soms best ver weg. Wij pendelen regelmatig tussen Zeewolde, Biddinghuizen en Harderwijk en dan is het vaak zelfs veel praktischer dat je kortere routes kunt nemen, waar je met de auto soms niet doorheen kunt. De voordelen waren ons allemaal duidelijk, dus wij zijn op weg gegaan naar Dronten om een scooter uit te zoeken.

Een bezorgscooter

Eenmaal in de showroom van Polderscooter in Dronten aangekomen werden we vriendelijk geholpen en werd ons alles over scooterlease nogmaals persoonlijk uitgelegd. Wij hebben daarbij ook verteld waarom wij juist voor scooterlease kiezen en dat we op zoek waren naar een scooter om de medicijnen mee te bezorgen. We hadden op de website al gezien dat er bezorgscooters werden aangeboden, de Kymco delivery en de Kymco Carry, twee modellen die prima aan alle eisen voldoen en die beide ook nog eens dezelfde prijs zijn. We hadden al bedacht dat het model voor ons niet belangrijk was. We vinden veiligheid en een handzame scooter belangrijker dan snelheid en een mooi design. Toen we de twee verschillende bezorgscooters hebben bekeken werd ons al snel duidelijk dat we met de Kymco Carry meer bestellingen in één keer konden bezorgen. Dit efficiëntievoordeel is voor ons erg belangrijk, want daarmee kunnen we meer bestellingen verwerken en meer mensen thuis van hun medicijnen voorzien. De keuze was dan ook snel gemaakt en wij zijn overgegaan op de scooterlease van deze bezorgscooter, onze eerste echte scooter van de zaak. We hebben direct een onderhoudspakket afgesloten waarbij 5 beurten op locatie in Dronten worden uitgevoerd en ons personeel ook laten weten dat als ze een keer onderweg zijn en met pech langs de weg komen te staan, dat ze direct de mobiele service van Polderscooter kunnen inschakelen. Niemand mag te lang wachten op zijn medicijnen en het is geweldig dat Polderscooter naast scooterlease ook deze service biedt.