Speciale Energetix magneetsieraden

Mijn moeder is altijd al van de spirituele cadeaus geweest. Althans wij vinden dat het spiritueel is, voor haar is het inmiddels zeer gewoon. Zij gelooft in bepaalde dingen waarvan denken dat het klinkklare onzin is. Dit was voor mij het geval totdat zij mij enkele Energetix magneetsieraden gaf voor mijn verjaardag. Ik was ten eerste heel erg verbaasd dat ze me zulke mooie sieraden had gekregen. Toen ik ze eenmaal om had en ze flink aan het bewonderen was, vertelde ze me dat dit Energetix magneetsieraden zijn en dat ze een positief effect hebben op mijn:

  • Kracht
  • Balans
  • Energie

Ik moest op dat moment echt moeite doen om niet met mijn ogen te rollen. Daar geloofde ik toch niet in. Maar de Energetix magneetsieraden zagen er zo mooi uit, dat ik ze toch wel heel erg graag wilde dragen en dat deed ik dus ook. In de maanden daarvoor had ik wel gemerkt dat mijn energieniveau erg laag was. Het was erg druk op mijn werk en zo kwam ik toch niet aan de hoeveelheid slaap toe die ik eigenlijk nodig had. Dit had dus niet altijd een even positief effect op mijn leven of op mijn energie. Dit veranderde al vrij snel nadat ik de Energetix magneetsieraden had gekregen. Ondanks dat ik mijn moeder toch niet helemaal geloofde, vond ik de armbanden wel zo mooi dat ik ze graag wilden dragen. En het gaf toch wel een opmerkelijk verschil!

Mijn verbazing over de Energetix magneetsieraden

Nadat ik de Energetix magneetsieraden was gaan dragen voelde ik me echt zoveel beter. Ik had inderdaad meer energie, en het voelde ook alsof ik meer kracht had en meer in balans was. Die laatste twee dingen stonden nooit echt op mijn lijstje van dingen waar ik echt aandacht aan besteedde, maar nu viel het me toch echt op hoeveel beter ik me voelde. In eerste instantie dacht ik dat het toeval moest zijn. Misschien zat het zelfs wel tussen mijn oren omdat mijn moeder het me verteld had! Echter was het op een gegeven moment zo dat ik de Energetix magneetsieraden voor een paar dagen niet kon dragen. Ik had een conferentie in een andere stad en was in mijn haast vergeten om mijn Energetix magneetsieraden om te doen. Al de volgende dag merkte ik verschil en alhoewel dit ook aan een heleboel andere dingen te verwijten kon zijn, wist ik gewoon dat dit ook het effect van de sieraden was die ik nu niet omhad!

Koop jouw sieraden

Aan het einde van mijn reis heb ik mijn moeder opgebeld en haar vertelt over mijn ervaring. Zij was er uiteraard helemaal niet verbaasd over dat de Energetix magneetsieraden daadwerkelijk een effect zouden hebben. En ik ben er sindsdien ook wel echt anders over na gaan denken! Als jij ook merkt dat je energie laag is of dat je je bijvoorbeeld niet in balans voelt, koop dan ook een of meer van de Energetix magneetsieraden. Je kunt deze vinden op de website van I.M. Energy. Voor een hele fijne prijs kun je hier de sieraden kopen. Bij I.M. Energy kun je kiezen uit verschillende armbanden, ringen, kettingen en ook oorbellen. Daarnaast zijn er ook wellness producten waar je voor kunt gaan. En voor meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website. Hier leggen ze je ook meer uit over hoe de sieraden nu precies werken. Dat is allemaal erg interessant om te lezen. Neem hier dus vandaag nog een kijkje! Je kunt het dan zelf ontdekken.