Taalcursus Engels in Rotterdam

Niet iedereen spreekt even goed Engels. De jongere generatie heeft de taal meestal vrij goed onder de knie, maar hoe ouder je bent, hoe groter de kans is dat je jezelf in het Engels niet verstaanbaar kunt maken, en dit is heel begrijpelijk. Vroeger was het namelijk niet zo gebruikelijk dat je tot een hoog niveau Engelse les kreeg op school en bovendien kwam men er simpelweg bijna niet mee in aanraking. Masterclass English weet daar alles van. Dit is een scholingsinstelling in Rotterdam die een taalcursus Engels aanbiedt. Ze zien steeds meer mensen naar hun cursussen komen en vrijwel allemaal zijn ze simpelweg te weinig met de Engelse taal in aanraking gekomen om de taal te leren beheersen. Dit is heel erg jammer, want een taalcursus Engels kan je al in korte tijd op een redelijk niveau brengen, waardoor je je op vakantie tenminste een beetje kunt redden. Voor veel mensen is dit de reden dat ze Engels willen leren. Op vakantie gaan terwijl je enkel en alleen Nederlands spreekt kan heel lastig zijn. Je kunt aan niemand uitleggen wat je precies bedoelt, of je nu in een winkel bent, op een terrasje zit of (veel erger) bij een dokter omdat je een ongelukje hebt gehad of problemen met je gezondheid. Die taalcursus Engels gaat je dan helpen om uit te leggen wat er aan de hand is, en dat kan je een hele hoop stress en gedoe besparen, zeker als je op vakantie bent.

De beste taalcursus Engels

Bij Masterclass English kun je terecht voor een zeer professionele taalcursus Engels. Hun cursussen zijn van zeer goede kwaliteit doordat ze onder andere de volgende uitgangspunten hanteren:

  • Ze hanteren maar liefst 18 verschillende niveaus.
  • Ze zijn het enige erkende Cambridge examencentrum in Rotterdam.
  • Ze geven les in kleine groepen.
  • Hun leslocatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.
  • De lessen vinden zowel overdag als ‘s avonds plaats.
  • Indien gewenst kun je ook een priv├ę taalcursus Engels krijgen.

Als je bovenstaand lijstje leest snap je waarom de taalcursus Engels van Masterclass English in Rotterdam zo populair is. Niet voor niets zijn ze de afgelopen jaren zoveel gegroeid en geven ze les aan zoveel verschillende mensen. Ze vinden het een goed teken dat mensen (van welke leeftijd dan ook) actief Engels leren, want Engels is echt een wereldtaal en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Engels leren is dus voor iedereen een echte must.

Verbeter je accent in het Engels

Sommige mensen kunnen eigenlijk al best goed Engels spreken, maar zoals we vaak van buitenlanders te horen krijgen hebben we als Nederlander zijn vaak best een flink accent. Ondanks dat je dus in feite de taal goed spreekt en je woordenschat groot is vinden veel mensen het fijn om ook aan hun accent te werken. Ook dit is mogelijk bij Masterclass English. Je kunt dan simpelweg instromen bij een taalcursus Engels van een wat hoger niveau, waarin naast woordenschat en grammatica ook aandacht gegeven wordt aan conversatie en uitspraak. Op die manier kun je je Engels oefenen en de volgende keer dat je op vakantie bent een stuk professionelere indruk maken. 

https://masterclassenglish.com/nl/homepage/