Verhuurhypotheek in Tilburg gezocht? Neem dan contact op met De Hypotheekshop te Tilburg Centrum!

Verhuurhypotheek in Tilburg gezocht? Neem dan contact op met De Hypotheekshop te Tilburg Centrum!Wilt u graag investeren in woningen of panden om deze vervolgens te verhuren? Dan kunt u het beste kiezen voor een verhuurhypotheek! Voor iedereen die in de omgeving van Tilburg opzoek is naar een betrouwbare partij om een verhuurhypotheek bij af te sluiten, is aan het juiste adres bij De Hypotheekshop in het centrum van Tilburg. Of u nu als particulier of juist zakelijk wilt investeren in een verhuurhypotheek, wij helpen u graag verder. Er komen namelijk een aantal zaken bij kijken, zoals brandveiligheid en verschillende belastingen waarmee u te maken krijgt. Ga goed voorbereid van start en kies daarom voor betrouwbaar en deskundig advies over een verhuurhypotheek in Tilburg voor De Hypotheekshop.

Een verhuurhypotheek afsluiten in Tilburg

U kunt zowel zakelijk als particulier een pand gaan huren om deze te verkopen. Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen met als doel alleen de verhuur ervan? Dan kunt u hiervoor geen gewone hypotheek afsluiten. Een verhuurhypotheek wordt namelijk beoordeeld als een ware investering. U wilt tenslotte een pand gaan kopen met als doel hier financiële winst uit te behalen. Dit heeft als gevolg dat er andere eisen worden gesteld aan de verhuurhypotheek die u wilt afsluiten bij De Hypotheekshop in Tilburg. Om goed voorbereid van start te gaan, is deskundig advies noodzakelijk. Neem gerust contact met ons op, zodat wij gezamenlijk met u een plan van aanpak kunnen maken. U heeft bijvoorbeeld eerst een vergunning nodig om een pand te mogen verhuren en daarbij speelt de brandveiligheid zeker een belangrijke rol. Wilt u een appartement kopen? Dan heeft u tevens toestemming nodig van de Vereniging Van Eigenaren om dit te mogen verhuren. Het is daarbij enkel mogelijk om een verhuurhypotheek af te sluiten voor een huis gelegen in Nederland met als bestemming permanente bewoning en geen vakantieverblijf/Airbnb. Wilt u voor de verhuur eerst een verbouwing laten plaatsvinden? Dan kan maximaal 15% worden meegefinancierd van de marktwaarde van het pand in verhuurde staat. Daarbij ontvangt u maximaal 80% van de marktwaarde aan verstrekking voor uw verhuurhypotheek in Tilburg bij De Hypotheekshop.

Pakket Zonder Zorgen Verhuren van Vastgoed

Heeft u het pand klaar om verhuurd te worden, dan is het altijd belangrijk om juiste huurders te vinden. Op deze wijze kunt u meer vertrouwen op een goede onderhoud en omgang met het verhuurde. Bij ons kantoor in Tilburg kunt u daarom speciaal bij een verhuurhypotheek kiezen voor het pakket ‘Zonder Zorgen Verhuren van Vastgoed’. Huurders worden daarmee gescreend en u krijgt hulp bij het opstellen van een correct en volledig huurcontract. Daarbij wordt u onderzorgt bij klein onderhoud en controle aan de panden tijdens verhuur. Tevens zorgen wij voor het incasseren van huurpenningen. De dekking van risico door huurschade is tot maximaal €50.000 (ook bij schade door hennepplantage).

Een verhuurhypotheek is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit komt vooral door de lage rente vergeleken met de stijgende huurprijzen. Het is daarom interessanter voor investeerders om te kiezen voor een verhuurhypotheek dan het geld te laten staan op de bank. Er wordt slechts een lage hypotheekrente gehanteerd door De Hypotheekshop in Tilburg, waardoor u veel kunt verdienen door de stijgende huurprijzen en u vermogen kunt opbouwen. 

Voor een verhuurhypotheek gaat nu naar De Hypotheekshop in Tilburg

  • Professioneel advies
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring
  • Begeleiding bij het proces
  • Mogelijkheid te kiezen voor het voordelige pakket Zonder Zorgen Verhuren van Vastgoed
  • Een ideale wijze om vermogen op te bouwen door lage hypotheekrentes en stijgende verhuurprijzen

Vraag vandaag nog meer informatie aan bij De Hypotheekshop in Tilburg over verhuurhypotheken en kies voor een efficiënte en andere manier van investeren en vermogen opbouwen: hypotheekshop.nl!