Visum Turkije: eenvoudig en snel aangevraagd

evisumdienst - Visum turkijeEen visum voor Turkije vraag je niet zomaar aan, daar gaat een heleboel planning aan vooraf. Een geldig visum voor Turkije bemachtigen is namelijk een heel gedoe! Je doet je aanvraag rechtstreeks bij de Turkse overheid, via hun Engelse website. Wanneer je de Engelse taal niet machtig bent sta je dus al direct voor een flinke uitdaging. Je mag het visum in principe tot een aantal dagen voor je vakantie aanvragen, maar in de regel duurt het vaak langer voordat je aanvraag verwerkt is. Het is daarom slim om alle documenten al een paar weken van tevoren klaar te hebben liggen. Zoals je kunt zien is de aanvraag voor een visum voor Turkije geen peulenschil! Op https://www.evisumdienst.nl/visum-turkije/ werkt het allemaal net even anders. Op deze site vul je een aantal persoonlijke gegevens in en daarna doet de instantie de aanvraag voor je. Dit heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een reguliere aanvraag bij de Turkse overheid:

  • Aanvraag in het Nederlands
  • Meerdere visums tegelijk
  • Controle van fouten
  • Scherpe prijs

Om te beginnen doe je de aanvraag gewoon in het Nederlands. Wanneer je geen Engels spreekt is dat dus geen probleem, de website zal alles op een correcte manier vertalen. Ook verminder je hiermee het risico dat je fouten maakt. Soms kan iets in het Engels lastig aangegeven staan en weet je niet precies welke gegevens je moet invullen. Met een aanvraag in het Nederlands heb je hier geen last van en weet je zeker dat je zonder problemen een visum voor Turkije ontvangt. Op de website van de Turkse overheid mag je maar één visum voor Turkije per keer aanvragen. Dit betekent dat je de hele procedure meerdere malen moet doorlopen, wat onnodige kosten met zich meebrengt. Bij de Evisumdienst kun je tot wel 4 documenten per keer aanvragen. Ga je dus met het hele gezin richting Turkije, dan hoef je maar één aanvraag te doen!

Visum Turkije: niet geldig door kleine foutjes

Wanneer je een aanvraag doet voor een visum naar Turkije bij de Turkse regering controleren zij niet op kleine foutjes. Wanneer je tijdens de aanvraag een vergissing hebt gemaakt krijg je het document simpelweg niet toegestuurd. Je aanvraag (voor een visum Turkije) wordt afgekeurd en je kunt weer helemaal opnieuw beginnen. Bij bovenstaande site controleert men eerst of je de aanvraag goed hebt ingevuld. Natuurlijk kunnen niet alle foutjes uit het formulier worden gehaald, maar door een goede controle weet je zeker dat alle kleine vergissingen niet in de aanvraag belanden. Maak je dus geen zorgen: de aanvraag gaat in vrijwel alle gevallen helemaal goed en je kunt met gerust hart op vakantie! Naast dit alles betaal je voor het hele proces een zeer scherpe prijs. Waar je voor een normale aanvraag voor een visum Turkije bij de Turkse overheid makkelijk 20 euro per aanvraag kwijt bent, betaal je bij bovenstaande dienst 25 euro voor maximaal 4 aanvragen! Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel geld je dit bespaart op het moment dat je met een grote groep op vakantie gaat!

Snel zekerheid

Wanneer je op deze manier je visum voor Turkije aanvraagt heb je binnen 24 uur zekerheid. Je krijgt binnen een dag te weten of de aanvraag gelukt is en je krijgt de documenten zo snel mogelijk toegestuurd. Je zit dus niet dagen te twijfelen, binnen één dag heb je uitsluitsel! Kijk direct op bovenstaande site en doe gelijk een aanvraag. Je bespaart tijd, geld en bovendien bespaart deze instelling je een hoop kopzorgen. Heel veel plezier bij jullie avontuur in Turkije!