Volg een cursus bosmaaier bij Terra trainingen

Zit u verlegen om een cursus bosmaaier? Kijk dan even bij terratrainingen.nl want we bieden u een perfecte cursus bosmaaier aan. Voor iedereen die in de groenvoorziening wil gaan werken als leidinggevende of als werknemer, een cursus bosmaaier is van harte aanbevolen. Binnen de groenvoorziening, zeker op grote schaal, werkt men voornamelijk met groot apparatuur. We denken aan kettingzagen, aan bladblazers en ook zeker aan bosmaaiers. U gebruikt ze als u de randjes van een stoep of rond een boom wilt knippen. Ook de randen van een publiek grasveld kunt u snel en eenvoudig bijknippen met behulp van deze maaier. Eigenlijk op alle plekken in het park waar u met een grasmaaier niet bij kunt kan dit type erbij worden gepakt. U ziet ze daarom zowel in bosrijk ruraal gebied als ineen stadscentrum rond perkjes en stoepranden. U werkt met scherpe messen die snel ronddraaien dus veilig leren omgaan tijdens een cursus bosmaaier is van het grootste belang. Het treft dat u dan onze website hebt gevonden. Want we bieden meerdere keren per jaar een cursus bosmaaier aan in het midden van het land. Doorgaans geven we de cursus bosmaaier in onze cursuscentrum te Hazerswoude-Rijndijk. Het prettige aan deze korte studie is misschien nog wel het feit dat u al binnen 1 dag klaar bent. U hoeft daarom uw werk nauwelijks te missen en aangezien we deze trainingen in het midden van het land geven, hoeft u niet al te ver te reizen.

Wilt u een cursus bosmaaier volgen? Meldt u dan direct aan

U kunt online direct de cursus bosmaaier boeken als u hier erg veel belangstelling voor toont. We willen natuurlijk graag even laten weten wat de opbouw is voor deze cursus bosmaaier:

  • In de ochtend leert u alles over het apparaat dus hoe het werkt en hoe u het onderhouden moet. Ook leren we u hoe u met de nodige PBM’s omgaat. Dit zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helm, handschoenen en lichtgevend hesje.
  • Dan volgt er een lunch en die is bij de prijs inbegrepen.
  • In de middag de werkhouding op het programma zodat u zo ergonomisch mogelijk aan het werk kunt gaan. En ten slotte leren we u hoe u veilig de maaier kunt demonteren en monteren.

Hebt u alles voltooid? Dan ontvangt u een certificaat waar ook uw werkgever ongetwijfeld erg blij mee zal zijn. Vindt u het belangrijk om alvast een cursus bosmaaier te hebben gevolgd voordat u gaat solliciteren? Ook dan is het geen overbodige luxe om u alvast aan te melden. Het is een relatief goedkope en laagdrempelige training dus iedereen is hier van harte welkom. Overigens is het ook geen overbodige luxe om uw kennis weer eens op te halen. Misschien hebt u twintig jaar geleden weleens met een maaier gewerkt. Dan kunt u er wel vanuit gaan dat deze machines flink gemoderniseerd zijn. Even uw kennis ophalen is geen overbodige luxe, dat zal de arbodienst ook zeker waarderen.

We bieden binnen vele sectoren een keur aan cursussen aan

We bieden de groenvoorziening een keur aan trainingen aan. Want naast een cursus bosmaaier kunt u onder andere bij ons terecht voor een cursus wet natuurbescherming, een cursus motorkettingzaag en een cursus plantenkennis. Daarnaast vindt u in diverse andere sectoren cursussen om uw skills te verbeteren. Denk aan communicatievaardigheden, IT-trainingen en managementtrainingen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Hebt u hier nog specifieke vragen over? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan via de mail en ook telefonisch uiteraard voor u klaar.