Waarom wij veel eerder magneetverf hadden moeten kopen

Toen magneetverf jaren geleden op de markt kwam vonden mijn man en ik het een beetje gek klinken, speciale verf die magnetisch zou zijn? Dat vonden we maar moeilijk te geloven. Bovendien zou dat er vast heel raar uitzien op de muren en kochten we dus gewoon een aantal ijzeren magneetborden om de werkjes van onze kinderen aan op te hangen. Toen we laatst bij een kennis van ons een muur vol met knipsels zagen, vroegen we haar hoe ze dit had gedaan, en dat bleek magneetverf te zijn. We waren allebei een beetje verbaasd over hoe ontzettend leuk dat eruit zag en besloten het er toch maar eens op te wagen in ons eigen huis. We hebben namelijk drie kinderen in de leeftijd van drie tot acht jaar, en alledrie zijn ze fervent knutselaars. Ze houden van tekenen, schilderen, knippen en plakken, en al deze werkjes willen ze natuurlijk vol trots uitstallen en tonen aan iedereen die langskomt. Om die reden hadden we die magneetborden naast elkaar in de woonkamer hangen. Hierop konden ze al hun werkjes hangen en als het ware een mini museum van henzelf creëren. Maar deze magneetborden zagen er helemaal niet mooi uit, ze zijn zilver en dus glimmen ze je tegemoet als je de woonkamer binnenkomt. Bovendien is de totale oppervlakte niet zo groot omdat we anders nog veel meer magneetborden hadden moeten ophangen, en dus is het veel idealer om gewoon de muur zelf te behandelen met magneetverf. Dit hebben we vorige week gedaan en het resultaat is super leuk geworden! We hebben de magneetverf online besteld in deze webshop: https://www.magneetverfmagneten.nl. 

Het aanbod magneetverf online

De reden dat we uitkwamen bij de webshop van Magneetverfmagneten.nl is dat ze naast de magneetverf zelf ook een enorm groot assortiment aan leuke magneetjes hebben. Je kunt dus alles tegelijk bestellen voor jouw eigen museummuur en direct na het schilderen (wel even laten drogen!) alle werkjes van je kinderen, knipsels en herinneringen ophangen die je niet uit het zicht wilt hebben. Denk maar eens aan afspraakkaartjes voor de tandarts, boodschappenlijstjes en bonnetjes van producten die je nog terug moet brengen naar de winkel. Echt alles kun je ophangen aan een muur die geschilderd is met magneetverf. En het assortiment aan magneten is in de webshop van Magneetverfmagneten.nl zó groot dat je geheid slaagt voor een aantal setjes die passen bij jou en je interieur. Ze hebben onder andere:

  • Magneten van hout, in allerlei kleuren
  • Magneten van steen, met een stoere betonlook
  • Magneten van kunststof, in vele vrolijke figuurtjes
  • Magneten van acrylglas, met allerlei verschillende afbeeldingen erachter

Zoals je ziet meer dan genoeg keus en echt voor ieder wat wils. Daarnaast biedt deze webshop niet alleen magneetverf en magneten aan, maar ook nog allerlei andere producten die handig zijn voor jouw huis.

Het aanbod van Magneetverfmagneten.nl

Wij bestelden in deze webshop magneetverf en meerdere setjes magneten. We kozen er zelf een paar en lieten elk van onze kinderen ook een setje uitzoeken. Het geheel is een gezellige verzameling geworden en oogt erg vrolijk in onze woonkamer! Maar naast magneetverf en magneten kun je ook voor een aantal andere dingen terecht in deze webshop, namelijk schoolbordverf en whiteboardverf, (voor als je erop wilt kunnen schrijven of tekenen,) een goede voorbehandeling of primer, voor muren die dat nodig hebben, en natuurlijk de toebehoren voor de whiteboardverf en schoolbordverf. Ben je dus op zoek naar een originele afwerking van een saai muurtje in huis? Twijfel dan niet langer en bestel één van deze unieke verfsoorten in de webshop van Magneetverfmagneten!