Wat als uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven

In Nederland scheiden per jaar heel veel mensen. Het kan gebeuren dat dit niet zonder slag of stoot gaat en dat kan heel veel problemen opleveren. Dit is zeker aan de orde wanneer er ook kinderen in het spel zijn. Wanneer deze namelijk onderwerp van de strijd worden, dan is dit vaak een betreurenswaardige situatie. Mocht u momenteel in een dergelijke kwestie beland zijn, dan hopen wij dat u een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn om u advies te geven over tal van zaken. In dit artikel willen wij het graag met u hebben over de situatie waarin u wilt verhuizen, maar uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven. Als uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven, dan kan dat veel problemen opleveren. U kunt de kinderen namelijk niet zomaar meenemen naar uw nieuwe woning. U ex moet hier mee instemmen. Mocht het zo zijn dat uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven, dan kunt u altijd een beroep doen op onze mensen. Wij kunnen u namelijk heel goed helpen in het geval waar in uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven. Wij hebben al heel vaak met dergelijke kwesties te maken gehad en wij weten precies wat wij moeten doen om dergelijke zaken tot een goede afloop te brengen. Bij ons staan de kinderen weliswaar centraal, maar wij maken hen niet de speelbal van het conflict. Wij zorgen er graag voor dat u als ouders tot een vreedzame oplossing van het probleem kunnen komen. Wij hopen daarom ook dat u een beroep op ons wilt doen. Kijk even op Vervangende-Toestemming-Zaken.nl.

U wilt verhuizen, maar uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven

Na een scheiding is het gebruikelijk dat kinderen bij een van de ouders gaan wonen. Het is echter niet altijd zo dat ouders het meteen eens zijn over waar de kinderen gaan wonen. Dat levert soms een behoorlijke strijd op en het kan betekenen dat er allerlei problemen ontstaan. Het kan bijvoorbeeld zo  zijn dat u graag wilt verhuizen, maar dat uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven. Dat is een uitermate lastige situatie en het is dan ook altijd goed om een specialist in de arm te nemen om u verder te helpen. Wij streven er altijd naar om een goede oplossing te vinden die voor alle partijen het beste is. Kom daarom naar ons wanneer u wilt verhuizen, maar uw ex weigert toestemming voor een verhuizing te geven. 

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Wij hopen u een duidelijk beeld te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u altijd een afspraak met ons inplannen. Wij kunnen:

  • U helpen om tot een oplossing te komen 
  • U al op heel korte termijn van dienst zijn
  • Bijstaan met een schat aan kennis en ervaring 

Wij hopen u snel een keer op Vervangende-Toestemming-Zaken.nl te mogen verwelkomen.