Wilt u gebruikmaken van een zakelijk adres?

Toen ik een bedrijf wilde beginnen dat voornamelijk online werkzaamheden zou gaan uitvoeren, dacht ik dat het niet nodig was om mij ergens in te schrijven met mijn bedrijf. ik heb namelijk niet een vaste locatie nodig en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om mij zo even in te schrijven. Dat bleek echter niet goed mogelijk te zijn. Als je een bedrijf hebt in Nederland, dan moet je je inschrijven. Dat was even een tegenvaller en ik ben daarom gaan kijken wat de alternatieven zouden kunnen zijn. Ik heb toen gemerkt dat je ook gewoon een zakelijk adres kunt nemen. Ik wilde namelijk ook liever niet dat ik echt op mijn thuisadres ingeschreven zou staan want ik had er geen zin in dat mijn klanten zouden weten waar ik woon. Ik heb daarom gekeken hoe ik aan een goed zakelijk adres kon komen en ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de mogelijkheden op het internet kon gaan kijken. Daar kun je namelijk voor alles een oplossing vinden en ik ben daarom met interesse gaan kijken wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je naar de site van easystartoffice.com gaat, je hier heel veel interessante opties kunt vinden. Deze site was voor mij dan ook zeer interessant te noemen en ik heb de mogelijkheden om hier een zakelijk adres te nemen daarom ook even goed doorgenomen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier een zakelijk adres wilt aanvragen, dat een fluitje van een cent is. Wat ook fijn is, is dat wanneer je hier een zakelijk adres aanvraagt, je er heel veel extras bijkrijgt. Ik ben daarom zeer tevreden over het feit dat ik deze mensen gevonden heb want zonder deze mensen had ik waarschijnlijk nooit zo’n goede oplossing voor mijn probleem kunnen vinden. Kijk daarom ook een keer op de site van dit bedrijf wanneer u ook wel een zakelijk adres zou willen hebben. Het is namelijk een fluitje van een cent om een  zakelijk adres aan te vragen en dit komt bij deze mensen ook nog eens met heel veel extra’s. 

Wilt u gebruikmaken van een zakelijk adres?

U kunt hier eenvoudig een zakelijk adres aanvragen

Ik heb gemerkt dat wanneer je via de site van easystartoffice.com een zakelijk adres wilt aanvragen, je dat heel snel kunt realiseren. Ik gaf al aan dat dit  zakelijk adres met vele extras komt en dan moet u denken aan de mogelijkheid om op flexplekken te werken. Dat is iets waar ik veel baat bij heb en ik ben daarom erg te spreken over het feit dat ik met deze mensen in zee ben gegaan.

Ik heb mijn zaakjes goed geregeld

Ik ben blij dat ik mijn zaakjes goed heb weten te regelen omdat:

  • ik nu niet mijn prive-adres bekend hoef te maken 
  • ik hier voor een goede prijs geholpen ben 
  • ik gebruik kan maken van de ruimtes die deze mensen beschikbaar stellen 

Kijk ook nog even op de site wanneer u meer informatie wilt. U zult merken dat u hier tal van mogelijkheden kunt vinden.