Wilt u iemand blij maken met een mooie stadswandeling in Nijmegen?

Ik en mijn familie vieren elk jaar familiedag in de maand mei. Meestal gaan we een weekendje weg, gaan we shoppen gaan we naar dierentuin, gaan we naar een pretpark en gaan we naar het zwembad. Kortom: een familieweekend of dag met heel erg veel lol en heel erg veel leuke activiteiten. Helaas kon door het coronavirus familieweekend van vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar wilden we het familieweekend wel graag door laten gaan, we wisten alleen niet hoe. Veel faciliteiten waren namelijk niet open waardoor we niks leuks konden doen. Ook konden we geen huisjes boeken met zoveel personen omdat je perse van een gezin moest komen als je een huisje wilde boeken. Mijn familie stelde voor om familieweekend toch maar weer uit te stellen. Ik merkte dat ik hier erg van bepaalde, mijn kinderen waren ook aan het huilen omdat ze weer geen leuk familieweekend konden hebben met hun neefjes en nichtjes. Ik kan u vertellen, zoals iedere moeder haat ik het als ik mijn kinderen zie huilen. Ik besloot daarom maar meteen een oplossing te gaan zoeken zodat we wel gewoon iets leuks konden doen met zijn allen dit jaar. Dat we dan maar een dagje met z’n allen iets leuks moesten gaan doen, helaas vond ik snel uit dat heel veel ook niet mogelijk was voor een dagje. De hele avond zat ik op mijn laptop te zoeken naar activiteiten die wel gedaan mochten worden met Corona tijd. Helaas kwam ik tot de conclusie dat heel veel gewoon simpelweg niet mocht. Net toen ik mijn laptop dicht wilde slaan kwam ik opeens met een supergoed idee. Ik bedacht dat we ook gewoon met zijn allen en leuke wandeltocht konden gaan maken. Met wandelen kun je namelijk makkelijk afstand houden en dit is gewoon toegestaan. Ik keek naar leuke wandelroutes in Nederland en kwam op een hele hoop leuke wandelroutes uit. Ik twijfelde of een wandeling in het bos of door de stad het leukste was maar ik kwam tot de conclusie dat een stadswandeling het leukste voor ons is omdat wij allemaal stadsmensen zijn. Het leek me leuk om een stadswandeling door Nijmegen te maken met zijn allen. Ik zocht een leuke stadswandeling in Nijmegen op en kwam op de website van intonijmegen.com terecht. Op deze website stond een leuke stadswandeling door Nijmegen.

Via deze website heb ik een hartstikke leuke stadswandeling in Nijmegen gevonden

Gisteren was de dag aangebroken dat we met de familie en stadswandeling door Nijmegen gingen maken. Iedereen vond het hartstikke leuk om de stad te bekijken en uit te kijken over de rivier. Iedereen zei ook dat een stadswandeling Nijmegen maken het leukste idee is wat ik ooit had bedacht. Iedereen vond het ook leuk om weer een keer iets leuks gedaan te hebben.

De familiedag was helemaal top

Ik zal voor u samenvatten waarom een stadswandeling in Nijmegen maken met een route van deze site een goed idee was:

  • De gekozen stadswandeling door Nijmegen was hartstikke leuk en mooi
  • Dit is een prima uitje om te doen tijdens een pandemie
  • Dit is ook nog eens de mooiste stadswandeling door Nijmegen die ik ooit heb gelopen. Dit heb ik allemaal te danken aan deze website.

Al met al raad ik het u zeker aan om op deze website te kijken als u zoek naar een leuke stadswandeling door Nijmegen.