Wilt u meer weten over Epdm?

Wilt u meer weten over Epdm? Dan bent u bij Epdm xl aan het goede adres. Dit bedrijf is de grootste online leverancier op het gebied van epdm in Nederland en België. Bij het bedrijf vindt u alles voor het maken van een professionele epdm dak of goot. Het bedrijf onderscheidt zich door de prijs kwaliteit verhouding, er worden alleen Europese onbetalkte epdm geleverd. Het bedrijf heeft ook jaren lange ervaring op het gebied van epdm dakbedekking in Nederland en kan u altijd een passend advies geven. Doordat het bedrijf een ruime voorraad heeft is er sprake van korte leveringstijden. 

Epdm

Voor Epdm dakbedekking kunt u dus terecht bij Epdm xl. Het aanbod van het bedrijf bestaat uit:

  • Epdm dakbedekking op maat: dit is de oplossing wanneer uw dak problemen heeft zoals lekkage. Wanneer u twijfelt over de afmetingen kunt u gemakkelijk de dakbedekking op maat kopen. Dit is ideaal wanneer u een plat dak van een woning, schuur, veranda of overkapping. 
  • Epdm dakpakketten: wanneer u twijfelt over de hoeveelheid lijm en kit die u nodig heeft kunt u voordelig een epdm pakket kopen. Deze zijn voorzien van voldoende lijm, kit en eventueel hemelwaterafvoer. Daarnaast zijn deze pakketten goedkoper dan wanneer u de materialen los koopt.
  • Epdm stroken: deze stroken kunt u gebruiken wanneer u een bestaande zinken dakgoot wil renoveren of een nieuwe houten dakgoot wilt bekleden. De stroken kunt u ook gebruiken voor het afwerken van naden op het epdm dak.
  • Epdm lijm en kit: u kunt gemakkelijk lijm en kit kopen voor het verwerken van de epdm dakbedekking. Het bedrijf levert uitsluitend kwaliteit lijm en kit van het merk Tytane.
  • Epdm accessoires: u kunt bij het bedrijf ook terecht voor de benodigde accessoires. Denk hierbij aan daktrimmen en pir isolatieplaten. Maar ook gereedschappen waarmee u het epdm dakbedekking op de juiste manier aanbrengt. 
  • Pir dakisolatie: dit gebruikt u wanneer u het huis goed wil isoleren. Een goed geïsoleerd huis biedt een prettiger leefklimaat en voorkomt hoge energiekosten. 

Het bedrijf

Voor het epdm dakbedekking kunt u dus terecht bij het bedrijf, maar ook voor alle benodigdheden om dit te installeren. Ook geeft het bedrijf via de website diverse tips over het installeren, onderhouden en toevoegen van de dakbedekking. 

De Europese epdm dakbedekking bevalt geen talk waardoor u deze alleen enkelzijdig hoeft te verlijmen. Daarnaast is het gebruik van een primer, flashing tape en schuurspons overbodig. Dit scheelt in materiaal kosten en arbeid. De epdm is van het beste kwaliteit en wordt eenvoudig geplaatst door een doe het zelf specialist. De dakbedekking heeft een goede prijs kwaliteit verhouding waar u jarenlange plezier van kunt hebben. Het bedrijf helpt u graag bij tips over het installeren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies met betrekking tot uw situatie. Dan kunt u gerust contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Het bedrijf helpt u graag met de juiste oplossing voor u situatie. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon of per email. Ook kunt u zich aanmelden voor instructie-video’s en stap voor stap handleidingen met betrekking tot epdm.

https://www.epdmxl.nl/