Windows 10 kopen doe je het goedkoopste met een licentie

De meeste mensen gebruiken voor hun laptop of PC Windows als besturingsprogramma. Het is goed om te weten dat dit niet het enige programma is dat je kunt gebruiken, maar het is voor de meeste gebruikers wel het meest gebruiksvriendelijke besturingsprogramma. Firefox vergt bijvoorbeeld vaak wat meer inzicht, omdat je zelf meer moet doen met commando’s en dergelijke. Als je dus een PC of laptop hebt, dan kan het zo zijn dat er nog geen besturingsprogramma aanwezig is. In dat geval moet je deze dus nog apart aanschaffen en in dat geval is het dus verstandig om Windows 10 te kopen. Maar waar kun je Windows 10 kopen? Je kunt deze via een hardcopy in de winkel bestellen. Je krijgt het besturingsprogramma dan op een DVD. Deze optie is ook online te bestellen. Je moet dan dus wel wachten voordat je aan de slag kunt met de installatie. Dat is allemaal nogal omslachtig en niet elke laptop heeft een ingang voor de DVD. Je kunt daarom beter gewoon een licentie van Windows 10 kopen via onlinekeys.nl. Je bent dan namelijk een stuk goedkoper uit en het is vele malen makkelijker en sneller. Als je namelijk Windows 10 gaat kopen op deze manier, dan hoef je niet apart naar de winkel te reizen en je hoeft ook niet te wachten op een fysieke hard copy van Windows. Je kunt namelijk online via de site een licentie van Windows 10 kopen. Vervolgens krijg je binnen een paar minuten de licentie op de mail. Daarmee kun je Windows 10 meteen installeren. Je hoeft dus niet te wachten op een DVD, want je kunt meteen aan de slag. Een ander belangrijk voordeel van deze methode is dat je veel minder betaalt als je op deze manier Windows 10 gaat kopen. Je kunt tot wel 100 euro besparen en dat zijn bedragen die er niet om liegen natuurlijk. Dus als je nog geen Windows 10 op je computer hebt, dan is het tijd om naar de site van onlinekeys.nl te surfen. Zodra je het besturingsprogramma eenmaal op je laptop hebt staan, dan kun je er ook op een prettige manier gebruik van maken. Updates zullen allemaal automatisch gaan en omdat het een legale editie betreft blijft je Windows dus ook echt up to date. Dat is wel zo prettig natuurlijk, want anders krijg je problemen met verouderde software en beveiligingsupdates die niet worden doorgevoerd. Dus al met al doe je er zeker goed aan om Windows 10 te kopen via de website van onlinekeys.nl.

Snel Windows 10 kopen via de website

Als je Windows 10 wilt kopen, dan kun je dat regelen via de website. Dat betekent dus dat je gewoon thuis een bestelling kunt plaatsen. Je krijgt alles wat je nodig hebt dan via de mail toegestuurd en de instructies zijn zeer eenvoudig te volgen.  Je hoeft eigenlijk niet veel meer te doen dan op ‘volgende’ te klikken.

Kies voor Windows 10 Home of Professional

Je kunt zowel voor de Home editie als de professional editie kiezen. Beide koop je voor dezelfde prijs. Hieronder vind je de belangrijkste features van Windows 10 Professional: 

  • Bitlockers
  • Microsoft update for business
  • Remote Desktop
  • Assigned Access