Zoekt u een constructeur BIM? Neem dan contact op met Schreuders Bouwtechniek in Hengelo

Heeft u bouwplannen en bent u hiervoor opzoek naar een constructeur BIM? Dan kunt u terecht in Overijssel bij Schreuders bouwtechniek te Hengelo. BIM staat voor de steeds populairder wordende methodiek ‘Building Information Model’. Met behulp van deze methodiek brengt een constructeur BIM diverse disciplines samen in één digitaal model. Dit is ideaal voor de bouwwereld, waardoor steeds meer bedrijven kiezen voor een constructeur BIM. Het zorgt voor veel kostbare informatie en inzicht vergeleken met andere methoden. Wij van Schreuders bouwtechniek zorgen er namelijk voor dat er meer bruikbare informatie wordt vergaard, zoals de vermindering van faalkosten, verbetering van onderlinge afstemming en het vergroten van inzicht in het ontwerp voor opdrachtgevers/ontwerpen. Kies daarom bij uw bouwplannen voor een constructeur BIM van Schreuders bouwtechniek in Overijssel!

Een constructeur BIM voor een succesvol verloop van de bouw

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw bouwplannen zijn? Ga dan eens in gesprek met onze medewerkers voor een heldere en vooral begrijpelijke uitleg. Wij zijn zowel Revit als BIM gespecialiseerd en hebben met onze jarenlange ervaring veel inzicht en kennis om u te kunnen ondersteunen bij de bouw van een bedrijf, hotel of andere bouwplannen. Wij zijn sterk servicegericht en spelen in op de laatste ontwikkelingen die er zijn in de markt. We werken samen met onder andere woningcorporaties, overheden, aannemers, projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven, instellingen en architecten. Dus zoekt u nog een constructeur BIM? Dan bent u bij Schreuders bouwtechniek aan het juiste adres. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. U als klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verwelkomen u dan ook graag. Op onze website vindt u een aantal van onze projecten die wij hebben uitgevoerd aan de hand van de methodiek BIM. Zo krijgt u alvast een beeld bij de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Schreuders bouwtechniek werkt op hoge kwaliteit in diverse samenwerkingsvormen

Onze constructeur BIM werkt altijd in hoge kwaliteit en in topniveau projecten uit in 3D (Revit Structure). Het detailleringsniveau van de tekeningen zijn hoog en het project wordt in losse elementen uitgetekend, op de wijze zoals het gebouwd dient te worden. Dit noemen wij ook wel ‘virtueel bouwen’. Dit heeft als groot voordeel dat problemen die eventueel zouden optreden bij de uitvoering, detaillering of de afstemming met andere disciplines, vroegtijdig opgelost kunnen worden. Daarbij kunt u met alle informatie die hieruit voortkomt gemakkelijker planningen, hoeveelheden en materiaalkwaliteiten bepalen.
Een samenwerking op basis van BIM kan op verschillende wijze worden uitgevoerd. Een methode is dat de verschillende disciplines vanuit één centraal model werken. Anders zou men afzonderlijk van elkaar kunnen werken, met als uitgangspunt elkaars modellen. De modellen worden samengevoegd in een BIM-model. Op deze wijze kunnen eventuele problemen worden opgespoord. Onze constructeurs BIM hebben ervaring met beide methoden en weten hoe zij probleemloos de tekenpakketeten kunnen samenvoegen tot één goed eindmodel, als leidraad voor het bouwproces dat volgt en alles wat daarbij komt kijken.

Kies voor een constructeur BIM bij Schreuders bouwtechniek in Hengelo

  • Er worden minder bouwfouten gemaakt door afstemmingsproblemen
  • Minder onvoorziene bouwkosten
  • Bestaat meer duidelijkheid over de verantwoordelijkheden voor de constructie
  • De bouwvoorbereiding verloopt sneller voor een efficiënte realisatie
  • Zijn deskundig en werken servicegericht
  • Ervaring met samenwerken op basis van verschillende methoden
  • Al jaren ervaring
  • Profiteer van een hoog gedetailleerd model in 3D, waarbij wordt gewerkt in de bouwvolgorde

Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen. Als u een constructeur zoekt die in BIM is gespecialiseerd, neem dan contact op met Schreuder bouwtechniek in Overijssel of bezoek onze website voor meer informatie: schreuders.nl! Welk project mogen wij voor u uitwerken?