Armbandjes bedrukken: perfect geschikt voor iedere gelegenheid

Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw gasten een leuke herinnering meegeven? Ben je op zoek naar een creatief relatiegeschenk? Of wil je een give-away meegeven op een event? Laat dan armbandjes bedrukken bij JM Promotions. Het aanbod van JM Promotions en de keuzemogelijkheiden zijn ontzettend breed. Je kunt kiezen uit diverse materialen, vormen en kleuren. Bij JM Promotions kun je ook armbandjes bedrukken voor festivals. Deze zijn te gebruiken voor toegangscontrole bij concerten, muziekfestivals en andere evenementen. Je kunt armbandjes bedrukken met bijvoorbeeld een logo, een slogan, de naam van het bedrijf of een event of de namen van het bruidspaar. Alles is mogelijk. Het kan volledig afgestemd worden op de gelegenheid, de doelgroep en jouw voorkeuren. Wil je bij JM Promotions armbandjes bedrukken? Dan kun je kiezen uit de volgende soorten:

  • Siliconen armbandjes;
  • Slap-wrap armbandjes;
  • Festival armbandjes;
  • Sportarmbanden.

Maar wat zijn de verschillen en waarvoor kun je het gebruiken? Daarover meer in dit artikel.

De mogelijkheden van armbandjes bedrukken

Een siliconen armbandje is een flexibel bandje en verkrijgbaar in zes verschillende categorieën. Je kunt siliconen armbandjes bedrukken, graveren of er een naam in reliëf op laten zetten. De siliconen armbandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het is daarom geschikt voor alle doelgroepen. De siliconen armbandjes worden bijvoorbeeld als give-away uitgedeeld tijdens een beurs. Bedrijven laten hun logo of naam van het event erop zetten. Zo krijgen de bezoekers na afloop een leuke herinnering mee. De siliconen armbandjes zijn ook leuk voor een bruiloft. Getrouwde stellen laten hun namen en de datum van hun trouwdag op een armbandje zetten en geven deze als kadootje mee na afloop van het feest. Wat nu ook ontzettend hip is, vooral onder de jongeren, zijn de slap-wrap armbandjes. Misschien ken je ze wel als klapbandjes. Waarschijnlijk komt deze je bekend voor als je in de jaren 80 een tiener was. In deze categorie kun je normale en reflecterende armbandjes bedrukken. De reflecterende armbandjes zijn geweldig als relatiegeschenk. Het is ook een leuke give-away bij een event in het donker want het valt lekker op. En als de bezoekers naar huis gaan, is het ook nog eens extra veilig. De slapwraps, oftewel klaparmbandjes, zijn gemaakt van siliconen of PVC. Voor sportieve activiteiten of bedrijven die gelinkt zijn aan beweging en sport, zijn de sportarmbanden de beste keuze. Je kunt lichtgevende sportarmbanden bedrukken of sportarmbanden met een telefoonhouder. Deze producten zijn perfect als give-away bij bijvoorbeeld een wandelvierdaagse of een marathon. Daarnaast zijn de sportarmbanden een populair relatiegeschenk. Als je een sportieve indruk wilt achterlaten bij je klanten, dan zijn de sportarmbanden zeer geschikt. Natuurlijk kun je bij JM Promotions ook terecht voor het bedrukken van festivalarmbandjes. Het aanbod en de bijbehorende prijzen lopen uiteen en kunnen worden afgestemd op het type event. Voor een dag of avond event zijn de tyvek armbandjes ideaal. Deze zijn sterk en voordelig. Tyvek lijkt op papier, maar het is een stuk sterker. Waarschijnlijk ken je het wel want het komt vaak voor. Voor meerdaagse evenementen zijn plastic en polyester bandjes beter geschikt. Ze zijn nog steviger dan de tyvek armbandjes en gaan daarom langer mee.

Advies en vrijblijvende offerte

Wil je armbandjes bedrukken? Kijk dan op de website van jmpromotions.nl voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je vragen over welk armbandje het beste bij jouw gelegenheid past? Of wil je meer weten over bijvoorbeeld de kleur, het materiaal of het bestelproces? Neem dan gerust contact op met JM Promotions. De medewerkers staan je graag te woord.