Enveloppen

Drukwerkdeal.nl is met zijn hoogwaardige druktechnieken de ideale partij om kantoorartikelen te bestellen. Met name enveloppen bedrukken behoort tot de diensten die veelvuldig gebruikt worden. Dat is niet alleen maar dankzij de druktechnieken, ook vanwege het ruime assortiment die zij aanbieden als het om deze kantoorartikelen gaat. Hoewel veel steeds meer digitaal verwerkt wordt, kunnen bedrijven nog steeds niet zonder papieren kantoorartikelen. Denk daarbij aan correspondentiepapier. Vaak moeten documenten nog steeds op papier opgesteld en bewaard worden. Om professionele representatieve documenten te bezorgen, wordt enveloppen bedrukken nog steeds aangevraagd. Drukwerkdeal.nl heeft ook voor enveloppen bedrukken een aanbevolen soort aangegeven. Dit doen zij bij veel producten om het de klanten gemakkelijk te maken in hun selectiekeuze. De aanbevolen uitvoering is nu de Biotop EA5 van 90 grams, door op Bekijken te drukken, lees je de overige opties die hiervoor zijn geselecteerd. Voor deze uitvoering is een oplage van 1000 stuks aangehouden. Een behoorlijke hoeveelheid, maar wel een waar je voorlopig mee door kunt. Dit type is voor een aantrekkelijk prijs verkrijgbaar en mocht jij je kunnen vinden in deze uitvoering, prijs en hoeveelheid, dan hoef je alleen nog maar het ontwerp toe te voegen en jouw bestelling door te geven.

De specificaties voor enveloppen bedrukken

Heel moeilijk is het niet om zelf de selectie door te geven voor de enveloppen bedrukken. Het programma van Drukwerkdeal spreekt redelijk voor zich. Stap voor stap neemt u de opties door die zij hebben klaargezet. Het begint met het aanleveren van de ontwerpen. Je kan de bestanden zelf aanleveren. Mocht je een bedrijf of persoon hebben ingehuurd voor het opmaken van de ontwerpen, dan kan je bij je bestelling het bestand aanleveren met daarop het ontwerp voor de enveloppen bedrukken. Lees hiervoor wel de aanleverspecificaties door die Drukwerkdeal klaar heeft gezet onder de tab Aanleveren. Hoe de ontwerpbestanden eruit moeten zien, verschilt per formaat. Wat niet vreemd is, omdat het afbeelding of logo op een kleine envelop er anders uit komt te zien dan op een grote envelop. Gelukkig geeft Drukwerkdeal door hoe jij het ontwerp kan aanleveren, om dit goed te laten afdrukken. Vind je het leuk om zelf te ontwerpen, dan heeft Drukwerkdeal.nl hier een ontwerptool voor beschikbaar. Met eenvoudige vaardigheden zet jij een uniek ontwerp in elkaar voor de enveloppen bedrukken. Is het ontwerp gereed, dan ga je verder met het selecteren van de opties voor enveloppen bedrukken.

Stel je envelop samen

Het begint met het formaat. Deze zijn behoorlijk divers. Van grote A4-formaten tot aan de kleine rechthoekige formaten. In alle formaten is enveloppen bedrukken met een herkenbaar logo of afbeelding mogelijk. Na het formaat kies je het soort papier. Drukwerkdeal heeft hiervoor de volgende soorten in het assortiment:

  • Bankpost wit: scherpe prijs voor een mooie en witte papiersoort.
  • ECO 100% recycled: zwaar materiaal, milieuvriendelijk zonder gelige kleur.
  • Biotop naturel: milieuvriendelijk maar met een luxe uitstraling en een crèmekleur.
  • Vergé wit: wit papier met een luxe en natuurlijke uitstraling.
  • Vergé naturel: crèmekleurig papier met een luxe en natuurlijke uitstraling.

Na het kiezen van het type papier selecteer je de bedrukkingstechniek. Voor logo’s kies je snel de PMS-druktechniek en voor een groter kleurrijk ontwerp of afbeelding is de full color druktechniek geschikter. Mocht je twijfelen tussen de druktechnieken, of niet goed weten welke geschikt is voor jouw ontwerp, vraag dan gerust advies aan de specialisten van Drukwerkdeal. Tenslotte is deze druktechniek essentieel voor het resultaat. Daarom heeft Drukwerkdeal de chat en een telefoonnummer beschikbaar gesteld voor de klanten. Hoewel de website Drukwerkdeal.nl veel antwoorden en informatie geeft, is het soms prettig om een specialist om advies te vragen voor de enveloppen bedrukken.