Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in teledomotica?

Graag vertel ik je wat meer over dit bedrijf dat gespecialiseerd is in teledomotica. Het bedrijf heet Hubb. Maar voordat ik daarmee begin wil ik eerst graag uitleggen wat teledomotica nou eigenlijk is. In de wereld van zorginstellingen maakt men al jaren gebruik van verpleegoproepsystemen. Op dit moment moeten veel van deze systemen worden vervangen. Het is belangrijk om te weten dat deze systemen de laatste jaren razendsnel zijn gegaan. Teledomotica is een samenvoeging van twee termen. De eerste term is telecom en de tweede term is domotica. Met het woord teledomotica wordt de integratie van deze technologische oplossingen bedoeld. Door deze integratie wordt zorg op afstand mogelijk gemaakt. Als ondernemer in de zorg heeft u de beschikking over een complex aanbod van dit soort oplossingen. Maar er zijn veel factoren waar u allemaal aan moet denken. Het is een nieuw en complex onderwerp waar veel instellingen in de zorg mee te maken hebben. De voordelen van teledomotica zijn de volgende:

  • Veel kennis van de markt
  • al veel zorginstellingen geholpen
  • verkoopt geen technieken of abonnementen

Waarom zou u kiezen voor teledomotica?

Ik zou u hier graag iets meer over vertellen. Verouderde oproepsystemen voor verpleegkundig personeel zorgen voor een matige bereikbaarheid van dit personeel. Door middel van moderne apparatuur en bijvoorbeeld apps kan uw personeel effectiever te werk gaan. Door nieuwe innovaties worden de mogelijkheden en de effectiviteit van telezorg groter. Maar ik kan mij voorstellen dat u, als leidinggevende van een zorginstelling, lastig het overzicht kunt behouden als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Al deze nieuwe technieken claimen namelijk de beste oplossing voor u in huis te hebben. Het gaat er natuurlijk ook om dat u kosteneffectief te werk gaat. Het adviesbureau Hubb heeft veel kennis in huis wanneer het gaat over teledomotica. Dit komt omdat men al jaren grote zorginstellingen adviseert. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het gebied van innovaties en implementaties. Zo schept men duidelijkheid voor hun klanten ten aanzien van de complexe markt van telezorg. Hubb draagt de beste oplossing aan die speciaal ziet op uw organisatie. Ook is het goed om te weten dat het bedrijf Hubb geen technieken of abonnementen verkoopt. Men verkoopt namelijk kennis. Bij een zorgkeuze begint het namelijk bij kennis van de markt. Het is belangrijk om te weten welke oplossingen er beschikbaar zijn en wat de kosten zijn voor een mogelijke implementatie. Mocht u dus openstaan voor teledomotica, dan kan dit bedrijf u uitgebreid adviseren.

Wilt u meer weten over dit adviesbedrijf?

Doordat het bedrijf Hubb veel ervaring heeft in de wereld van teledomotica ben ik ervan overtuigd dat u geholpen kunt worden. Al vele klanten hebben diensten afgenomen met betrekking tot deze twee technische werelden. Daardoor kent het bedrijf de knelpunten, waar u wellicht nog niet over had nagedacht. De juiste oplossingen op het gebied van zorgtechnologie zullen worden gepresenteerd. Het is uitermate belangrijk dat uw zorgverleners altijd en overal goed bereikbaar moeten zijn. Zij moeten namelijk op ieder moment een patiënt kunnen helpen die zorg nodig heeft. Door de beste oplossingen op technologisch vlak bent u er zeker van dat er een optimale bereikbaarheid is. Uw personeel kan hierdoor ook prettiger werken. 

Lees meer…