Bestel de Justfog vandaag nog

Dampershop - JustfogAls u al een tijdje gebruik maakt van e-sigaretten, dan ben je misschien al bekend met de Justfog. Je bent er in ieder geval van op de hoogte dat er uiteenlopende mogelijkheden zijn op het gebied van e-sigaretten. Voor welk merk en model jij gaat is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Wat zoek jij in een e-sigaret? Voor mensen die veel roken, is het hebben van een uitstekende batterij zeer belangrijk. Tenslotte is er niets zo vervelend als een lege batterij in uw e-sigaret. Om dit dus zo min mogelijk te hebben, is een batterij die lang mee gaat een meewegende factor bij het kiezen van jouw e-sigaret. Het merk Justfog produceert verschillende soorten elektronische sigaretten die u bij de Dampershop.nl kunt kopen. U heeft op de volgende gebieden keuzes bij het uitzoeken van een e-sigaret van het merk Justfog.

  • mondstuk
  • kleur
  • batterij

Met de nieuwe Justfog 1453 Ultimate heeft u een uitstekende elektronische sigaret die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Zeker als je de e-sigaret vaak gebruikt, zal deze na verloop van tijd vies worden. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw elektronische sigaret moet je deze goed onderhouden. Vervang met enige regelmaat de onderdelen op uw e-sigaret. Bijvoorbeeld de coil of atomizer zal na verloop van tijd minder gaan werken. Vervang deze op tijd om de rest van de e-sigaret in topconditie te houden.

Kies uw favoriete liquid voor uw Justfog

In de Justfog e-sigaret kunt u uiteenlopende soorten liquids gebruiken. Bij de Dampershop.nl koopt u deze in verschillende smaken en ook heeft u keuze in uiteenlopende nicotinegehaltes. Neem dus zeker eens een kijkje in de webshop om te kijken of ze uw favoriet hebben. Bestelt u voor het eerst liquid? Dan raden wij u aan om verschillende liquids te proberen. Weet u bijvoorbeeld niet welke nicotinegehalte het beste bij u past? Bekijk dan eerst welke er allemaal zijn. Niet alle smaken hebben alle nicotinegehaltes die er verkrijgbaar zijn. Als u normale sigaretten gewend bent en uw doel is niet om te stoppen met roken, dan kunt u het beste voor het hoogste nicotinegehalte gaan. Wilt u juist zo min mogelijk? Ga dan voor het laagste gehalte of voor een smaak zonder nicotine erin. Het vullen van de Justfog met de liquid is eenvoudig. De bovenkant van de e-sigaret kunt u opendraaien en vervolgens kunt u langs de rand van de verdamper de e-liquid vullen. Als u er niet uitkomt, dan vindt u hier op de website meer informatie over.

De nieuwste Justfog

Het merk Justfog brengt met enige regelmaat nieuwe e-sigaretten uit. Ook verkopen zij via de Dampershop.nl verschillende sets waarmee u in een keer alles kan aanschaffen dat u nodig heeft om de e-sigaret te kunnen gebruiken. Zeker als u voor het eerst een Justfog koopt, is het handig om een set te kopen. Hierin zit de verdamper, coils, batterijen, USB oplader en een handleiding. Als u dan ook meteen e-liquids bestelt, heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft voor het roken met de e-sigaret. Als u de bestelling voor 17:00 uur bij de Dampershop.nl plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen wordt het dan de volgende dag bij u afgeleverd. Vanaf € 35,- zijn de verzendkosten gratis. Besteedt u minder? Dan betaalt u € 1,95 voor deze service. Wanneer een artikel niet op voorraad is dan kan het iets langer duren voordat u deze binnenkrijgt. Uiteraard doet de Dampershop.nl er alles aan om het zo snel mogelijk bij u af te leveren. Plaats dus vandaag nog uw bestelling.