Tai Chi Hengelo

Tai Chi, een eeuwenoude vechtkunst uit China die vandaag de dag aan populariteit is toegenomen. In Nederland worden de bewegingen met name gebruikt bij meditatie.  Alles draait om zachtheid; het verstoren van de balans van de tegenstander. Ben je benieuwd naar Tai Chi en woon je in de buurt van Hengelo? Kom dan eens langs bij QiGongZee. In dit centrum leer je de basistechnieken van zowel QiGong als Tai Chi en kom je in aanraking met de verschillende stijlen. Naast de traditionele stijlen (Chen, Yang en Wu) leer je hier ook de Taiji Ball Qigong, waarbij je werkt met een bal. Wil je de beginselen van Tai Chi leren in Hengelo, dan ben je hier aan het juiste adres! De voordelen op een rij:

  • Voor gevorderden en beginners
  • Workshop of lessen
  • Variant die bij jou past
  • Focus en concentratie

Tai Chi in Hengelo is geschikt voor alle niveaus. Kom je net om de hoek kijken, dan kun je rustig meedoen in een les voor beginners. Ben je echter al wat verder, dan is voor jou de gevorderden groep interessant. Niemand hoeft zich buitengesloten te voelen, je kunt op elke moeilijkheidsgraad instappen. Wanneer je na verloop van tijd toch niet helemaal op je plek bent, kun je eenvoudig overstappen. Tai Chi in Hengelo is dus voor iedereen! Wanneer je net begint met Tai Chi wil je natuurlijk eerst weten of het iets voor je is. Je kunt dan een eenmalige workshop volgen, bijvoorbeeld met wat vrienden. Heb je liever een vast programma? Kies dan voor de wekelijkse lessen. Hierin werk je een heel nauwkeurig programma af en sta je stil bij de essentie van elke stijl. In de lessen ga je dus een stuk dieper in op de bewegingen! Tai Chi in Hengelo? Kom langs bij QiGongZee!

Tai Chi in Hengelo: wat past bij jou?

Wanneer je Tai Chi gaat doen in Hengelo kom je al snel in aanraking met de verschillende stijlen. Niet elke stijl is voor iedereen weggelegd. Het beheersen van alle stijlen is een levenslange opgave. Het is daarom verstandig om al vroeg een keuze te maken voor een bepaalde stijl. Je kunt je zo concentreren op de bewegingen die daar bijhoren. Natuurlijk zul je enige overlap terugvinden. Tai Chi bied je een nieuwe kijk op het leven. Je zult merken dat je na verloop van tijd de rust in jezelf vindt. Je kunt je langer concentreren, of gedreven werken aan een opdracht voor werk. De technieken van Tai Chi, die je leert in Hengelo, zijn dus ook overdraagbaar naar het dagelijks leven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op http://www.qigongzee.nl/tai-chi-hengelo/. Op deze site krijg je een geschiedenis van de bewegingen en een volledig overzicht van het lesaanbod. Hier zie je precies wanneer welke les wordt gehouden, of wanneer een workshop wordt georganiseerd. Ben je bekend met Tai Chi, maar niet met de Tai Chi bal? Dan kan dit centrum je precies uitleggen waarom dit voorwerp zo belangrijk is!

Snel contact opnemen

Wil je beginnen met Tai Chi in Hengelo, maak dan snel een afspraak via het contactformulier op de site. We beginnen rustig, met een aantal lessen of een proefles. Mocht je het naar je zin hebben, dan beginnen we met een wat steviger programma. Heb je een vraag over de methode of de lessen in het algemeen? Schroom dan niet om contact op te nemen. De klantenservice van Qigongzee beantwoordt alle vragen en helpt bij het uitzoeken van een geschikt programma. Succes met oefenen!