Blog met WordPress in Nijmegen

Afgelopen jaar heb ik eindelijk de knoop doorgehakt, ik ga op wereldreis. Al jaren was het mijn grote droom om op wereldreis te gaan, maar ik durfde de stap maar niet aan. Een wereldreis was voor mij altijd de droom, ik had het bedrag gespaard en veel steden op mijn lijstje staan, maar ik stelde het altijd uit. Vorig jaar werd ik dertig en ik dacht dat als ik het nu niet zou doen, dan zou ik het misschien nooit doen. Ik heb namelijk nog geen kinderen en nog geen huis gekocht, dus dan is het gemakkelijker om nu te gaan. Mijn vriend begreep mijn keuze en moedigde mij zelfs aan om het te doen, maar hij zou niet meegaan. Wel zou hij me opzoeken en een stukje met me meereizen. Als onderdeel van de reis wilde ik meehelpen bij een aantal goede doelen, bijvoorbeeld bij een weeshuis in Mexico. Toen ik mijn ouders vertelde over mijn plan zeiden ze dat ik misschien mensen kon laten doneren voor de goede doelen. Zij wilden mijn in ieder geval helpen met een mooi bedrag. Dat idee vond ik erg leuk en ik sprak al snel meerdere mensen die een bedrag wilden storten. Het leek mij leuk voor de mensen die doneerden om te kunnen zien wat ik met het geld deed. Ik had in gedachten om een website te maken met een blog en foto’s van de reis. Maar ik had nog nooit een website gemaakt en wist niet hoe ik dat moest doen. Mijn vriend zei dat ik ook kon zien of er bedrijven waren die met WordPress in Nijmegen kunnen helpen. Want WordPress is een gemakkelijk programma om een website mee te bouwen. Als ik iemand kon vinden die met WordPress in Nijmegen de site konden maken, dan kon ik het daarna waarschijnlijk wel zelf bijhouden.    

Monkey Vision hielp mij met WordPress in Nijmegen

Ik zag dat er verschillende bedrijfjes waren die mij konden helpen met een site met WordPress in Nijmegen. Ik wilde niet alleen een website, maar ook een uitleg over hoe ik zelf de site kon bijhouden. Monkey Vision was een van die bedrijven die een site konden maken met WordPress in Nijmegen. Al tijdens het contact merkte ik dat de communicatie erg goed ging en het leek mij een goed plan om mijn ideeën met hun te bespreken. Tijdens het gesprek gaven ze aan dat ze al mijn ideeën konden uitvoeren en het geen probleem vonden om me een uitleg over WordPress in Nijmegen te geven. Binnen een paar dagen was de website al klaar en de site zag er erg mooi uit. De uitleg over WordPress in Nijmegen had mij erg geholpen, want het gaf mij het vertrouwen om zelf aan de slag te gaan. Tijdens en na mijn mooie reis kon ik gemakkelijk alles zelf bijhouden en de donateurs laten zien waar hun geld naartoe ging.  

Monkey Vision heeft een mooie website gemaakt

Ben je opzoek naar een bedrijf dat een website voor je kan maken met WordPress in Nijmegen, dan is monkeyvision.nl een echte aanrader. Ze hadden de website razendsnel gemaakt en volledig naar mijn wensen. Vanaf het begin was de communicatie erg goed en fijn om met ze te werken. Met de uitleg over WordPress in Nijmegen kon ik daarna zelf aan de slag en kleine aanpassingen maken en pagina’s schrijven en bijhouden.

Ik raad Monkey Vision aan, omdat:

  • Ze voor een goede prijs een WordPress site kunnen maken
  • De website snel leveren
  • De communicatie erg goed is
  • Ze een goede uitleg geven over wordpress