Cursus Excel voor jou

Cursus Excel voor jouHet verwerken van grote hoeveelheden informatie is vandaag de dag erg belangrijk. Gelukkig zijn daar diverse computerprogramma’s voor ontwikkeld, zoals Word en Excel. Met Excel kun je heel eenvoudig grote hoeveelheden data bijeen brengen en daar vervolgens berekeningen mee doen. Je kunt simpele getallen bij elkaar optellen, maar ook grafieken maken met behulp van complexe formules. Moet jij met het programma leren werken? Dan is een cursus Excel echt iets voor jou! Volg bijvoorbeeld een traject bij HR-ICT. Op hun site, vandijkcomputeropleidingen, lees je meer over de mogelijkheden en kun je direct het aanvraagformulier invullen. Wat zijn de voordelen van deze cursus?

  • Een programma op jouw niveau
  • Klassikale lessen
  • Een professionele instructeur
  • Persoonlijke aandacht

Om te beginnen kies je zelf welke cursus het best bij je aansluit. Je kunt kiezen voor een basiscursus, waar je leert omgaan met de interface en het invoeren van gegevens, of een gevorderdentraject, waarin je onder meer werkt met functies en macro’s. Het is verstandig om bij het begin te beginnen, maar wanneer je al met het programma werkt, is het prettig dat je een cursus Excel kunt volgen die precies aansluit op jouw niveau. Een ander voordeel zijn de klassikale lessen. Wanneer je met het programma werkt, loop je nog wel eens tegen problemen aan. Je kunt de antwoorden dan zelf gaan zoeken op internet, maar het is net zo makkelijk even een klasgenoot aan te schieten. Uiteindelijk wordt iedereen daar beter van! Wil jij ook een cursus Excel volgen? Ga dan direct naar bovenstaande site en meld je aan. Je vindt daar ook de verschillende cursusdata. Zijn alle data volgeboekt, of ben je niet beschikbaar op het moment dat de lessen worden gegeven? Neem dan gerust contact op. Er wordt dan gezocht naar een passende oplossing.

Cursus Excel: professionele instructeur en persoonlijke aandacht

Bij een cursus Excel, of welke cursus dan ook, is het belangrijk dat je les krijgt van een goede instructeur. Iemand die je vragen kan beantwoorden en precies weet tegen welke problemen je vaak aanloopt. Tijdens een cursus Excel van HR-ICT werk je altijd met een professionele instructeur met veel ervaring. Zo leer je direct de meest basale functionaliteiten van het programma, maar krijg je ook inzicht in de andere functies en mogelijkheden. Het is belangrijk om jezelf altijd te blijven uitdagen! Tot slot krijg je tijdens deze cursus Excel altijd voldoende persoonlijke aandacht. Klassikaal werken is prettig, maar er moet wel voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en zelfstandig bezig te zijn. Kom je ergens niet uit? Dan schiet je de instructeur aan voor feedback. Na een cursus Excel weet je dus zeker dat je vaardigheden tot in de puntjes beheerst. Wil jij met het programma leren omgaan, bijvoorbeeld voor je werk? Wacht dan niet langer en meld je gelijk aan voor een traject bij jou in de buurt. Heb je vragen over het verloop van de cursus? Dan helpt de klantenservice je graag verder.

Het juiste lesmateriaal

Tijdens de cursus Excel werk je met goed lesmateriaal. Zo leer je de basis in een uitgebreid lesboek en maak je speciaal ontworpen oefeningen. Die oefeningen helpen je om je basis te verbeteren en leren je ook nieuwe concepten aan. Zo leer je snel hoe je gegevens moet invoeren, maar ook hoe je een gegevensbestand samenstelt, of hoe je bepaalde informatie snel terugvindt. Schaf geen materiaal aan dat niet wordt aangeraden door de instructeur. De kwaliteit van dit materiaal valt niet te garanderen. Bovendien kun je dan niet meedoen met de klassikale oefeningen die worden uitgedeeld!