De beste it recruitment van Nederland

Je hebt een openstaande vacature en kunt maar niet de juiste persoon vinden om deze te vullen. Je plaatst advertenties waar maar weinig reactie op komt, en van mond-op-mond-verspreiding van je vacature moet je het ook al niet hebben. Gelukkig is daar nu de digitale it recruitment in Nederland van Luke.nl. Luke is een professionele speler als het gaat om werving en selectie op diverse gebieden. Luke werkt anders dan normale recruitment bureaus, hij vindt namelijk dat de toekomst van werving en selectie zowel mensgericht als data-gedreven is, en daarom omarmt hij technologische ontwikkelingen om voor jou de juiste persoon te vinden. Ondanks dat is hun ict recruitment-bureau nog steeds tevens gericht op een persoonlijke aanpak. Gesprekken en interviews blijven daarom de kern van hun it recruitment in Nederland. Dus of je nu zelf een leuke baan zoekt, of op zoek bent naar de juiste persoon om jouw vacature mee te vullen, bij Luke it recruitment in Nederland profiteer je van een persoonlijke benadering en aandacht voor detail, in combinatie met handige, technische hulpmiddelen die het ze gemakkelijker maken om de juiste personen en bedrijven aan elkaar te koppelen. En met hun branche-specialisten zijn ze niet zomaar een recruitment-bureau. Iedere branche is namelijk afhankelijk van bepaalde kennis en kunde, waar ze bij Luke Recruitment Innovators alles van weten. Degene die dus voor jou de perfecte baan of werknemer zoekt weet precies welke aspecten belangrijk zijn en waar diegene in jouw branche aan moet voldoen. 

It recruitment in Nederland: 5 branches

Luke Recruitment Innovators is gespecialiseerd in digital it recruitment in Nederland, en richt zich daarbij op vijf verschillende branches, namelijk de volgende:

  • Retail
  • Professionel Services
  • ICT & Innovation
  • Logistics
  • Agri & Food

Omdat ze binnen elke branche beschikken over professionals die alles weten van dat vakgebied, is het heel gemakkelijk om de juiste persoon aan de juiste baan te koppelen. Ze weten immers hoe de branche in elkaar zit en waar deze persoon (of baan) aan moet voldoen. it recruitment in Nederland dus, maar dan met een grootse aanpak. Een aanpak die werkt, gezien de jarenlange ervaring en successen die ze met Luke Recruitment Innovators al hebben behaald. Het bedrijf is veel gegroeid, wat aantoont dat hun werkwijze succesvol is. Ben je dus op zoek naar de juiste persoon binnen één van bovenstaande vakgebieden? Twijfel dan niet langer en schakel de hulp in van de it recruitment in Nederland van Luke Recruitment Innovators, en binnen de kortste keren heb jij die vacature gevuld met een professional die je zelf niet had kunnen vinden.

Werknemers met de juiste competenties

Bij het zoeken naar nieuwe werknemers houdt Luke altijd het talent en de competenties van deze persoon in zijn achterhoofd. Bij elke branche is dat weer anders, in elk vakgebied moeten mensen namelijk weer aan andere eisen voldoen en andere focuspunten hebben. Omdat de it recruitment in Nederland van Luke.nl wordt geleid door mensen met kennis uit het betreffende vakgebied is het heel gemakkelijk om de juiste persoon aan de juiste baan te koppelen. Kies dus voor de makkelijke weg en laat Luke voor jou die branche-professional zoeken!