Voordelig een afvalcontainer huren

Als je bedrijf groter wordt, dan zijn er veel dingen waar je mee te maken krijgt, waar je van te voren misschien niet aan had gedacht. Ik had netjes een bedrijfsplan voor mijn bedrijf gemaakt en had aan de producten, concurrentie, prijzen, marketing, enzovoort gedacht, maar nooit aan bedrijfsafval. Nu mijn bedrijf steeds groter wordt, heb ik ook steeds meer afval en dit kan ik niet meer gemakkelijk naar de gemeente brengen. Het leek mij het beste om een afvalcontainer te huren en dat heb ik voordelig gedaan via bedrijfsafval.nl. Mijn bedrijf is nu bijna drie jaar oud en is snel aan het groeien. Ik heb een webshop en zie elk kwartaal meer bezoekers naar mijn website komen en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik had veel tijd gestoken in een bedrijfsplan en verschillende aspecten van de bedrijfsvoering goed uitgewerkt. Ik wilde graag zeker weten dat mijn webshop kans had om te slagen en gelukkig loopt mijn bedrijf goed. Door de groei moet ik steeds meer producten inkopen, die ik natuurlijk daarna weer verkoop. Ik huur een klein bedrijfspand op een industrieterrein in de buurt en hier heb ik al het bedrijfsafval. Omdat het afval steeds meer wordt, besloot ik om een afvalcontainer te huren. De gemeente komt een keer per week langs om het afval op te halen, maar tijdens de vakanties, of feestdagen is dit vaak een keer per twee weken. Het afval zette ik altijd apart in een hoek, maar na verloop van tijd gaan dingen stinken en ik wil niet dat er dieren op het afval afkomen. Het leek mij het beste om een grote afvalcontainer te huren, zodat mijn afval minder ruimte in beslag zou nemen, ik geen last van stank meer had en de container goed afgesloten zou zijn voor dieren.

Een afvalcontainer huren via bedrijfsafval.nl

Ik besloot om op zoek te gaan naar bedrijven die containers voor afval verhuren en vond verschillende partijen. Een van de bedrijven die ik had gevonden was bedrijfsafval.nl en ik nam onder andere contact op met dit bedrijf om een afvalcontainer te huren. Ik sprak een van de medewerkers en vroeg welke container ik het beste kon huren en kreeg een eerlijke reactie. De container die mij werd aangeraden was van hetzelfde formaat waar ik ook aan dacht en ik kon zeer voordelig een afvalcontainer huren bij dit bedrijf. Via de website kon ik gemakkelijk een container huren en een afspraak maken voor de levering.

Minder problemen met afval

Het was een goed idee om een afvalcontainer te huren, want ik heb nu minder problemen met het afval. Het afval wordt goed opgeborgen en staat niet meer in zakken, of dozen in een hoekje. De container sluit goed af, waardoor er geen stank meer vrijkomt en hopelijk de dieren weghoudt. Ik ben erg blij met mijn keuze voor het bedrijf bedrijfsafval.nl en kan dit bedrijf aanraden om een afvalcontainer te huren.

  • Een container huren was hier zeer voordelig
  • Ik werd netjes geholpen door een medewerker
  • Ik kon gemakkelijk de container bestellen en een leveringsafspraak maken
  • Mijn afval is nu beter geregeld