Drukker gezocht voor zakelijk drukwerk

Afgelopen jaar ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Gelukkig gaan de zaken goed en ben ik druk bezig om het bedrijf te laten groeien. Het eerste jaar kon ik veel zelf vanuit huis doen. Ik kon werken in een kamer die ik tot mijn kantoortje had veranderd. Ik wilde mijzelf veel kosten besparen, dus besloot ik om veel zelf te doen. Een eigen website had ik snel zelf gemaakt en zo ook een eigen logo. Tegenwoordig kan je wanneer je een klein beetje handig bent veel zelf doen. Echter zie je wel het verschil met iemand die bijvoorbeeld professioneel websites maakt, of logo’s ontwerpt. Laatst sprak ik mijn neefje en die is nog niet zo lang geleden afgestudeerd van zijn studie digitaal design. Hij liet mij zijn werk zien en ik was erg onder de indruk. Hij had een map met daarin voorbeelden van zijn werk. Tijdens zijn studie moest hij al voor verschillende projecten logo’s en websites ontwerpen en dat ging hem erg goed af. Tijdens de laatste twee jaar van zijn studie kreeg hij ook verschillende opdrachten van bedrijven uit de buurt. Veel opdrachten kreeg hij, omdat hij werd aangeraden door bedrijven. Ik raakte met hem in gesprek over logo’s en ontwerp en we spraken af dat hij voor mij ook aan de slag zou gaan. We bespraken dat hij voor mij een logo zou maken en de stijl van mijn website zou ontwerpen, zodat dit bij elkaar zou passen. Ik vertelde hem dat ik de mogelijkheid wou hebben om het logo op een visitekaartje te hebben en dat ik ook mijn verpakkingen in mijn huisstijl wilde hebben. Ik wil namelijk dat wanneer klanten mijn producten bestellen, dat ze aan de verzenddoos al kunnen zien dat het afkomstig is van mijn bedrijf. Hij ging aan de slag en binnen een week had hij al een aantal ontwerpen gemaakt. Een van zijn ontwerpen sprak mij erg aan en met een aantal kleine aanpassingen hadden we een goed ontwerp. Het ontwerp was nu klaar, maar ik wist eigenlijk niet hoe ik het drukwerk moest regelen. Gelukkig had hij met een bedrijf in de gewerkt, dat het drukwerk voor een andere opdracht had gedaan.

Print Select regelde mijn drukwerk

Ik nam contact op met Print Select met de vraag of ze ook mijn drukwerk konden regelen. Ik vertelde hun dat ik een logo had laten ontwerpen en dat ik wilde beginnen met visitekaartjes te bestellen. Ik vertelde ze ook dat ik geen ervaring had met drukwerk en dat ik het daarom zou waarderen wanneer ze mij tips konden geven. Gelukkig wisten ze precies waar ze op moesten letten en konden ze direct aan de slag. Ze legden mij uit welk lettertype ik het beste voor mijn visitekaartje kon gebruiken en hoe groot mijn logo moest worden. Ook gaven ze mij verschillende opties voor het materiaal en de mogelijkheid om te lamineren. Ditmaal koos ik voor een eenvoudig ontwerp, maar misschien laat ik de visitekaartjes in de toekomst wel lamineren.

Ik raad Print Select aan voor al uw drukwerk:

  • Ze hebben veel bruikbare tips voor het drukwerk
  • Leveren snel
  • Het drukwerk is van hoge kwaliteit
  • Ze kunnen ook helpen met flyers, posters en brochures

De volgende dag had ik de visitekaartjes al binnen op mijn kantoortje. Ik was erg tevreden over het resultaat, het zag er erg professioneel uit. Het visitekaartje was een goede test voor mij, want ik wil in de toekomst ook flyers en briefpapier laten maken. Het is goed om te weten dat ik hiervoor weer zaken met Print Select kan doen.

Lees meer…