De juiste textieldruk

Toen ik voor mijn bedrijf graag bedrijfskleding wilde laten maken, wist ik al snel dat ik de bedrijfskleding wilde laten voorzien van het logo van mijn bedrijf. Niet alleen wilde ik er namelijk met de kleding voor zorgen dat alle medewerkers er eender uitzien, maar ook wil ik dat de klanten van mijn bedrijf direct kunnen zien wie er een medewerker is in de winkel. In het begin koos ik ervoor om dit niet te doen en iedereen droeg zijn eigen kleding. Maar dit werkte toch erg verwarrend voor mensen. Wat voor mij echter wel belangrijk was, was dat ik niet alleen voor de bedrijfskleding zelf voor een hoge kwaliteit kon kiezen, maar ook voor de textieldruk waar ik vervolgens voor koos. Op aanraden van een medeondernemer heb ik hierover contact opgenomen met de medewerkers van het bedrijf VK Print. Hier bieden ze verschillende soorten druktechnieken aan. Niet alleen kun je hier dus voor textieldruk kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor:

  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Rondzeefdruk

Het mag natuurlijk duidelijk zijn dat de textieldruk ideaal is voor het bedrukken van textiel en daarmee dus ook bedrijfskleding. Het is van belang om voor de juiste druktechniek te kiezen, omdat dit er voor zal zorgen dat de bedrukking veel langer meegaat en de kleding een stuk mooier blijft. Als ondernemer is dat natuurlijk wel belangrijk.

De uitkomst van de textieldruk

Wanneer je iets laat bedrukken is het natuurlijk altijd maar de vraag hoe het eindresultaat er uiteindelijk uit zal komen te zien. Soms is het helemaal fantastisch, terwijl het in andere gevallen echt verschrikkelijk is. Op de website van het bedrijf VK Print besteden ze al een heleboel aandacht aan de verschillende soorten druktechnieken die ze hier hebben en natuurlijk kun je er ook over de textieldruk een hoop informatie vinden. Het is dan ook niet gek dat ik ervoor koos om contact op te nemen met dit bedrijf om er achter te komen wat zij nu precies voor mij konden betekenen. Ik kreeg tijdens dit gesprek al een hoop nuttige informatie. De medewerker stond mij heel erg vriendelijk te woord en dat gaf mij een goed gevoel over dit bedrijf. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de beslissing nam om hier mijn bestelling te plaatsen. Met de vele informatie die zij mij hier over textieldruk konden geven, was ik er wel van overtuigd dat ze hier wisten waar ze mee bezig zijn. En dit bleek uiteindelijk inderdaad ook het geval te zijn. De textieldruk op de bedrijfskleding ziet er absoluut fantastisch uit!

Een geweldig eindresultaat

Nadat ik met een van de medewerkers hier gesproken had over de textieldruk die ze hier hebben, koos ik er dus al snel voor om een bestelling te plaatsen. Dit was gelukkig heel erg makkelijk. Je kunt dit zelfs al eenvoudig via de website doen, maar natuurlijk kan een van de medewerkers van het bedrijf je hier ook bij helpen. Zelf vond ik het toch wel prettig om voor de textieldruk via de website te kiezen en dat is dan ook hoe ik het heb aangepakt. Ik kan je aanraden om net als ik een offerte aan te vragen voor de textieldruk. Dit geeft je veel duidelijkheid over de kosten die je hier aan kwijt zult zijn en wat je allemaal op dit gebied kunt verwachten. Het is fijn om te weten dat de kwaliteit van de textieldruk zeer goed is en dat je er altijd op kunt vertrouwen dat de medewerkers je uitstekend kunnen helpen. Het is dus zeker de moeite waard om hier om meer informatie te vragen.