E-sigaret kopen bij online vape shop

Mijn man rookt al jaren en komt er ook nooit meer vanaf denk ik. Ik vind het op zich niet zo erg, want het is echt zijn plezier om te roken. Ik heb alleen wel een hekel aan tabaksrook in huis. Daarom besloot ik eens op zoek te gaan naar een e-sigaret voor hem, voor zijn verjaardag. Ik ben begonnen online te zoeken naar een vape shop. Dat schijnen winkels te zijn waar je e-sigaretten kunt kopen. Ik kwam uit bij dutchvapeshop.nl. Hier kun je e-sigaretten kopen en de vloeistof je die gebruikt voor een e-sigaret. Ze noemen deze manier van roken ook wel vapen of dampen, vandaar de naam. Ik moest er even aan wennen, maar je kunt met deze elektronische sigaretten veel lekkerder binnen roken. Dat wil zeggen, dan heb ik er minder last van. Ik besloot gewoon maar een bestelling te doen bij deze vape shop en hem ermee te verrassen. Een verstokte roker er van overtuigen dat hij moet overstappen op een e-sigaret is niet eenvoudig, maar toen mijn man merkte dat ik het echt veel prettiger vond dat hij over zou stappen vond hij het prima om het eens uit te proberen. Inmiddels is hij om! Vooral omdat ik niet meer klaag, maar ook omdat je op veel meer plekken kunt roken met een elektronische sigaret. Dat wist hij ook niet van tevoren, maar hij mag nu gewoon op plekken roken waar hij dat eerst niet mocht dankzij mijn ontdekking van de vape shop. Bovendien kan het zijn dat de e-sigaret op den duur beter is dan het roken van tabak. Dat is nog niet aangetoond, maar ik hoop dat het zo is. Dan kan ik toch met een gerust hart hem laten genieten van zijn sigaret. Ik ben blij dat ik op een online vape shop ben gestuit. Hij bestelt inmiddels zelf zijn e-liquid, die hij ook nog eens zelf kan samenstellen. Dat is nog eens handig. 

Mogelijkheden bij een vape shop

Je hebt veel meer mogelijkheden om je sigaret zelf samen te stellen als je overstapt op een elektronische sigaret. Zo kun je bijvoorbeeld andere stoffen toevoegen aan je sigaret: 

  • Smaakjes
  • Methol
  • CBD (cannabidiol olie)
  • Extra nicotine 

Je kunt ook je nicotinegehalte juist afbouwen. Ik ben eigenlijk wel enthousiast over de opkomst van vape shops. Misschien is het zelfs mogelijk voor mensen geleidelijk minder nicotine tot zich te nemen. Ten slotte is er nu ook een aanspreekpunt voor rokers. De vape shop waar ik bestel heeft een prima website waar je alle informatie over de vape shop en e-sigaretten kunt vinden. Mijn man kijkt er regelmatig op als hij iets nieuws wil uitproberen. Kijk zelf ook maar eens op: dutchvapeshop.

Nog lekkerder roken

Een smaak toevoegen aan je e-sigaret is met de komst van elektronische sigaretten ook mogelijk. Normale sigaretten zijn natuurlijk wel te verkrijgen met een mentholsmaak, maar je kunt tegenwoordig zelfs zoete smaken toevoegen. Nu is mijn man daar niet zo van, maar ik kan me voorstellen dat dat best lekker is. Misschien probeer ik het ook nog eens uit. Dan bestel ik zeker een proefpakket via de vape shop waar we nu al klant zijn. Het is indrukwekkend welke mogelijkheden er inmiddels op de markt zijn, als je kijkt naar een vape shop. Als je de normale manier van roken beu bent gaat er een wereld voor je open als je eens kijkt naar elektronisch roken. Zeker aan te raden voor mensen die niet langer binnen tabak willen roken, of gewoon eens iets anders willen proberen.