Een boiler met 20 liter inhoud kopen

Mijn vriendin en ik hebben een paar maanden geleden een klein huisje in de Ardennen gekocht. Wij vinden het heerlijk om naar de natuur op vakantie te gaan en hebben al vaak de Ardennen bezocht. Het leek ons verstandig om hier een huisje te kopen, zodat wij dit kunnen verhuren, maar ook zelf kunnen bezoeken. Wij besloten om een aantal dingen aan te passen aan het huisje, zodat wij minder kosten zouden hebben en het geschikter voor verhuur zou zijn. Wij wilden bijvoorbeeld een boiler van 20 liter plaatsen en konden die voordelig kopen bij Boilergarant.nl. Het water is door de boiler sneller warm en wij betalen minder energiekosten. Mijn vriendin en ik vinden het heerlijk om de natuur in te gaan om tot rust te komen. Wij hebben allebei een drukke baan en hebben weinig natuur in onze omgeving. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig de Ardennen bezocht, omdat wij de natuur hier erg mooi vinden en het goed bereikbaar is. Wij huurden altijd een huisje via een boekingssite en deden dit vaak meerdere keren per jaar. Aangezien wij deze regio zo vaak bezochten, leek het ons verstandig om een huisje te kopen. Na een lange tijd zoeken, vonden wij een leuk huisje, dat voor ons betaalbaar was. Wij wilden een aantal aanpassingen aan het huisje maken, zodat wij het gemakkelijker konden verhuren en minder kosten hadden. Een van onze wensen was het plaatsen van een boiler van 20 liter. Het duurde hiervoor erg lang om het water te verwarmen, vaak een aantal minuten. Zodoende verspilden wij veel water en voor bezoekers is het niet fijn om lang te moeten wachten op warm water. Bovendien was de vorige boiler kleiner, waarom er vaak niet lang warm water was. 

Een boiler van 20 liter bij Boilergarant

Online zochten wij naar bedrijven waar wij voordelig een boiler met 20 liter inhoud konden kopen. Wij wilden graag een boiler die het water snel kon verwarmen en niet te veel ruimte zou innemen. Wij vonden verschillende webshops, maar besloten om de boiler te kopen bij Boilergarant. Wij zagen dat dit bedrijf een goede score had en dat wij hier goedkoop een boiler konden kopen. Dit bedrijf heeft veel verschillende boilers te koop en wij vonden op hun website een boiler van 20 liter die erg geschikt voor ons zou zijn. Wij konden gelijk een afspraak maken voor de installatie en er kon al snel iemand langskomen.

Bijna direct warm water

De installatie van de boiler van 20 liter was snel afgerond, omdat de installateur wist wat hij moest doen en zijn vak verstond. Wij merken direct een groot verschil met de oude boiler. Wij hebben nu bijna direct warm water en dat is erg fijn met douchen. Zodoende verspillen wij minder water en hebben wij minder kosten. De boiler met 20 liter inhoud neemt weinig ruimte in beslag en hangt in de keuken. Voor het kopen van een boiler raden wij Boilergarant aan.

  • Dit bedrijf heeft een goede score
  • Zij verkopen veel verschillende soorten boilers
  • Wij konden hier goedkoop een boiler kopen
  • Zij konden de boiler voor ons installeren