Een goede restauratie van klokken is heel waardevol

Veel mensen hebben prachtige antieke spullen in huis, maar vaak zijn deze niet meer zo mooi als ze ooit waren. En dat is best zonde. Daarom is het goed om een adres te hebben voor de restauratie van klokken. Als je nog oude klokken hebt kunnen die geweldig mooi zijn. Sommige mensen hebben in de kamer een geweldig mooie klok staan, maar het kan zijn dat die na verloop van tijd niet meer goed werkt. Dan kan een restauratie van klokken uitkomst bieden. Sommigen willen alleen zo’n klok in de kamer voor de sier, maar hoe leuk zou het zijn als deze klok ook daadwerkelijk goed werkt? Als je echt kunt zien hoelaat het is en dat ook de prachtige oude geluiden uit de klok komen. Dat geeft echt iets heel bijzonders aan een kamer, dat brengt een speciale sfeer met zich mee. Ook kan het zijn dat mensen op zolder nog een oude klok hebben staan. Die staat dan vaak weg te rotten en ook dat is zo ontzettend zonde. Er zijn zo veel prachtige exemplaren waarbij soms slechts een kleine restauratie van klokken een grote verandering teweeg kan brengen. Daarom kan ik het iedereen aanraden die een oude klok heeft om eens na te denken over een restauratie van klokken.

Ga voor een goede restauratie van klokken naar Niko van Keep

Toen vorig jaar mijn moeder overleed, kwam ik bij haar op zolder. Toen bleek dat zij allerlei oude klokken heeft bewaard. Maar geen een van deze klokken deed het nog. De rest van de familie had geen interesse, dus ik besloot me erop te storten en de klokken mee te nemen. Maar ik zou het zo zonde vinden als ze ook bij mij ergens in een donkere hoek zouden staan zonder dat iemand er van zou kunnen genieten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed bedrijf voor de restauratie van klokken. Ik was echt op zoek naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, want ik wilde niet dat er een prutser aan het werk zou gaan en bijvoorbeeld de mooie antieke klokken schade toe zou brengen, of dat ze na de restauratie alsnog snel zouden stoppen met tikken. Daar moest ik niet aan denken, dus ik ben snel na adviezen van vele anderen voor de restauratie van klokken naar http://www.antiek-uurwerk.nl gegaan. Niko van Keep is een klokkenmaker uit Breda die echt om zo veel redenen heel goed is in zijn vak. Ik kan het iedereen dan ook aanraden om naar hem toe te gaan voor de restauratie van klokken:

  • Veel kennis van antieke klokken
  • Zeer ervaren
  • Goed betaalbaar

Word weer trots op je oude antieke klok

Het is bij de restauratie van klokken zo belangrijk dat je naar iemand gaat die echt goed is in zijn werk. Het zou zonde zijn om mooie oude klokken die misschien al jaren van de familie zijn, aan iemand te geven die hier niet goed mee om kan gaan. Daar hoef je bij Niko van Keep zeker niet bang voor te zijn, hij weet precies wat hij doet en vrij snel had hij mijn klokken weer aan de praat gekregen en weer hersteld in de oude staat. Het is zo mooi om te zien dat de klokken weer werken en dat ze er weer goed uitzien. Ik ben weer trots om ze neer te zetten en ze zijn een zeer dierbare herinnering aan mijn moeder en de rest van de familie. Ik ben Niko zeer dankbaar en zou dan ook iedereen met oude antieke klokken willen adviseren om hem in te schakelen.