Fysio Capelle

Woon jij in het midden van Zuid-Holland en heb jij last van een blessure of van je spieren of botten? Dan kun je baat hebben bij de hulp van een fysio te Capelle aan den IJssel. Steeds meer mensen hebben last van dergelijke klachten en dat heeft in veel gevallen te maken met de manier waarop onze maatschappij ingericht is. In de eerste plaats is het zo dat velen van ons een zittend beroep hebben, waardoor ons lijf gewoon teveel in dezelfde houding zit. Dat is een eerste reden waarom veel mensen een fysio in Capelle bezoeken. Door continu dezelfde zithouding aan te nemen, wat overigens vaak ook nog een verkeerde houding is, krijgen we last van rug en nek, en dit kan dan ook weer uitstralen naar de benen en leiden tot hoofdpijn. Met een goede behandeling kan dit gelukkig wel weer verholpen worden, maar als je geen maatregelen neemt, dan zul je daarna net zo hard weer dezelfde klachten krijgen. Het is dan ook verstandig om de fysio te Capelle niet alleen te vragen de pijnklachten op te lossen, maar ook tips te vragen over hoe je dergelijke klachten in de toekomst kunt voorkomen. Want voorkomen is immers altijd beter dan genezen!

Andere redenen bezoek fysio Capelle

Niet alleen lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde zithouding kunnen door een fysio uit Capelle verholpen worden, je kunt daar ook terecht met andere pijnklachten. Zo ervaren bijvoorbeeld ook steeds meer mensen fysieke pijn als gevolg van stress. Iedereen heeft het maar druk, druk, druk en we gaan met zijn allen steeds maar door. Dit gaat een tijdje goed, maar op een gegeven moment zal het onherroepelijk tot stress leiden. Wat er dan gebeurt, is dat je niet alleen psychisch de gevolgen hiervan ondervindt, maar dat ook jouw lichaam als het ware in een kramp schiet. Je krijgt bijvoorbeeld verkrampte spieren en dit voelt absoluut niet prettig. Door deze te behandelen, kan je fysio in Capelle jou helpen bij het verhelpen van een deel van de stressklachten. Een andere reden van bezoek die ook zeker nog even genoemd moet worden, zijn blessures die men oploopt door bijvoorbeeld sporten. Zoals gezegd zitten we tegenwoordig veel en vaak, om vervolgens na werktijd af en toe flink te gaan sporten. Dit kan behoorlijke blessures opleveren, bijvoorbeeld aan je hamstring. Een goede fysio in Capelle kan samen met jou dergelijke pijnklachten verhelpen!

Specialist in bewegen

Op wat voor manieren kan een fysio te Capelle jou nu helpen? Dit kan door middel van:

  • massages
  • specifieke oefeningen
  • tips voor betere houding

Belangrijk om te onthouden, is dat de therapeut niet in zijn eentje het probleem kan verhelpen, jij zult hier zelf ook mee aan de slag moeten. Dat begint natuurlijk al met het maken van een afspraak en daadwerkelijk hier naartoe gaan, maar het houdt ook in dat jij thuis keurig de oefeningen uitvoert die deze specialist jou meegegeven heeft. Anders zal het herstel niet zo snel en voorspoedig verlopen als wel mogelijk is. Ervaar jij klachten zoals hierboven genoemd en zoek jij een goede fysio in Capelle? Dan is Belichaming Fysiotherapie een uitstekende keus! Hier vind je echte specialisten in bewegen en zij zullen jou zeker kunnen helpen bij de pijnklachten die jij ervaart. Op Belichaming.nl kun je meer lezen over de manier waarop zij te werk gaan en de tarieven die zij vragen voor bepaalde behandelingen. Belangrijk om hierbij in het oog te houden, is dat het afhankelijk is van het soort zorgverzekering dat jij hebt afgesloten hoeveel van de kosten jij vergoed krijgt van jouw zorgverzekeraar voor behandeling door de fysio in Capelle.