Een LPG G3 installatie biedt uitkomst voor uw portemonnee

Een LPG G3 installatie heeft dus verschillende voordelen. Om u een duidelijker beeld te geven over het verbruik en de bijkomende voordelen, willen wij u graag wat meer uitleggen. Zoals al eerder vermeld ligt het verbruik van LPG hoger dan die van benzine of diesel. Een auto op LPG ligt namelijk 10 tot 20 procent hoger en de wegenbelasting gaat gemiddeld met 20 euro omhoog. Dit laatste is ook afhankelijk van het gewicht van de auto. Een LPG G3 installatie is gemakkelijk te plaatsen in uw auto, doordat de benzinecomputer het gewoon blijft doen om het mengsel optimaal te houden. Er zit namelijk een benzine volgsysteem in verwerkt. Dit resulteert in een lager verbruik en bijna geen verschil in vermogen ten opzichte van benzine. U kunt onder iedere omstandigheid overschakelen van benzine naar LPG en andersom. Een LPG G3 installatie wordt op de plaats van uw reservewiel geplaatst. Hierdoor verliest u geen ruimte in uw kofferbak. Daarnaast zijn er nog enkele mogelijkheden ten opzichte van de LPG G3 installatie:

  • Het is mogelijk om een buitenvuller in het benzineklepje weg te werken of achter de kentekenplaat te monteren.
  • De LPG G3 installatie heeft meerdere veiligheidsvoorzieningen.
  • Een LPG-tank is vele malen sterker en daarmee dus ook veiliger dan een benzinetank.

Zoals u ziet heeft het rijden met een LPG G3 installatie veel voordelen voor u als weggebruiker. Al onze installaties voldoen aan de Euro 4 en G3 normering. Daarnaast zijn ze goedgekeurd conform de Europese R115 norm. U kunt bij ons terecht voor zowel de inbouw als het onderhoud aan de installatie.

LPG Spijkenisse helpt u de weg op

LPG Spijkenisse heeft met ruim 19 jaar ervaring een goede reputatie opgebouwd in en rondom Spijkenisse. Met de veelzijdigheid aan werkzaamheden is er voor iedere weggebruiker een oplossing. Wij hebben verschillende merken tot onze beschikking, zoals Vialle, Prins en Eurogas. Dit jonge bedrijf, met vakmensen die al meerdere jaren in het vak zitten, is het adres voor de inbouw, onderhoud en reparatie van LPG-installaties. Ook voor het onderhoud en reparatie van de airconditioning, trekhaken en kentekenplaten kunt u bij ons terecht. Bekijk deze mogelijkheden op lpgspijkenisse.nl en ontdek wat LPG Spijkenisse voor u kan betekenen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of een afspraak maken? Neem dan contact op middels de contactgegevens op onze website. U kunt ook het contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan altijd tot uw beschikking. Liever langskomen voor advies? Onze deuren staan binnen de gezette tijden voor u open. Het is hierbij niet nodig om een afspraak te maken. Bij de onderhoud en reparatie aan uw LPG-installatie raden wij wel aan om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen wij garanderen dat wij alle tijd hebben om u de beste persoonlijke service te leveren.