Car speakers kopen

Mijn tweelingbroer en ik hebben twee jaar geleden samen een auto gekocht. We wonen allebei nog bij onze ouders thuis en wilden graag onze eigen auto hebben. Onze vader gebruikt hun auto vaak voor zijn werk, waardoor we hier geen gebruik van kunnen maken. Toen we de auto kochten, hadden we hem niet echt nodig, maar we vonden het een goed idee om af en toe te rijden, zodat we kunnen oefenen. We hadden de auto op verschillende momenten nodig, waardoor het geen probleem was om hem te delen. Mijn broer zit op basketbal en oefent op woensdag en heeft vaak een wedstrijd op vrijdagavond, of op zaterdag. Hij neemt altijd de auto mee als hij naar basketbal gaat. Ik speel voetbal en heb trainen op dinsdag en donderdag en een wedstrijd op zondag. Ik wilde de auto alleen meenemen op zondag. Onze schema’s zagen er zo uit, dat we allebei de auto konden gebruiken wanneer we hem nodig hadden. Ik heb sinds twee maanden een baan en heb de auto nodig om naar mijn werk te gaan. Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein en daar kan je niet gemakkelijk komen met het openbaar vervoer. Gelukkig vind mijn broer het niet erg dat ik de auto gebruik om naar mijn werk te gaan. Nu ik elke dag de auto gebruik, wil ik graag goede muziek horen en ik wilde hiervoor auto speakers kopen, mijn broer wilde meebetalen. De auto was erg goedkoop en had de normale car speakers die bij de auto geleverd werden. Aangezien de auto al erg oud is, zijn de car speakers ook niet zo goed. Tegenwoordig kan je voor weinig geld goede speakers kopen, die een betere kwaliteit hebben dan de speakers van vroeger.

Een webshop voor car speakers

Online zochten we naar goede car speakers die niet zo duur waren. Ik had van te voren een bedrag in gedachten, maar mijn broer zei dat hij zou meebetalen, zodat we duurdere speakers konden kopen. Hij dacht dat hij over een tijdje meer zou gaan rijden en dan luistert hij ook veel naar muziek uit de speakers. We vonden een aantal webshops waar we speakers konden kopen en een van deze winkels was Pijlaudio. Op de website pijlaudio.nl van Pijlaudio hebben ze veel verschillende merken speakers te koop. Het bedrijf richt zich op audio voor in de auto en ze verkopen veel verschillende car speakers, maar ook subwoofers en audiosystemen. We zagen een aantal speakers die wij konden kopen met ons budget, maar we vonden het lastig om een keuze te maken. Gelukkig zagen we online welke speakers de beste beoordelingen had en we besloten om deze speakers te kopen. We kochten de nodige accessoires bij de speakers en betaalde de producten. We zagen dat de order binnen 2 werkdagen zou worden geleverd, hierdoor konden we de speakers het volgende weekend al inbouwen.    

Erg goed geluid

Het inbouwen van de car speakers was snel klaar met ze tweeën en we konden niet wachten om ze te testen. Het geluid dat uit de speakers komt is veel beter dan bij de audio speakers, hierdoor kunnen we meer van onze muziek genieten. Ik heb de auto deze week gebruikt om naar mijn werk te komen en ik ben erg blij dat we nieuwe car speakers hebben gekocht. Voor car speakers ga je naar Pijlaudio.

  • Het bedrijf richt zich op audio voor in de auto
  • Ze verkopen veel verschillende merken
  • Je kan er niet alleen speakers kopen, maar ook bijvoorbeeld subwoofers
  • Wij zijn erg blij met onze aankoop